Passion 4 Web
Image default
Tweewielers

Fiets overal naar toe op een vouwfiets van Brompton

Met een vouwfiets van Brompton heeft u altijd en overal een compacte fiets bij de hand. De fietsen van dit merk zijn compact en beschikken over een stevig stalen frame en anti-lekbanden. Hierdoor gaat een Brompton vouwfiets lang mee en staat u niet onverwachts met een lekke band. Daarnaast vouwt u de fiets eenvoudig op tot een klein pakket, waardoor deze gemakkelijk in de auto past of handig mee te nemen is met het openbaar vervoer. Hierdoor heeft u uw fiets altijd bij de hand en is de kans op diefstal nihil. U heeft de fiets immers altijd bij u.

In enkele seconden de fiets op- en uitvouwen

Dankzij een Brompton vouwfiets hoeft u niet meer te tobben met openbaar vervoer in de stad. Ook het hebben van meerdere fietsen bij verschillende stations is overbodig. Wanneer u een stuk moet fietsen, vervolgens met de trein reist en verder wilt fietsen, is dit in een handomdraai mogelijk. U vouwt de fiets gewoon op om deze in de trein mee te nemen en eenmaal aangekomen op het station vouwt u de fiets weer uit. Dit kost u slechts enkele seconden, dus u zit zeer snel op de fiets en bespaart zo veel tijd. Daarnaast bespaart u geld, want u hoeft niet langer meerdere fietsen te onderhouden of de bus te pakken voor korte afstanden.

Koop deze innovatieve vouwfiets nu

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af waar u zo’n innovatieve Brompton vouwfiets kunt kopen. Dit doet u het best bij een specialist als ZwaanBikes. Bij deze winkel nabij het centraal station in Rotterdam heeft u de keuze uit een ruim assortiment en wordt u bovendien voorzien van deskundig advies. Daarnaast beschikt deze winkel ook over een werkplaats waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw fiets. Dat is ideaal, zeker in combinatie met de centrale locatie van ZwaanBikes. U fietst er immers zo naar toe vanaf het centraal station in Rotterdam.

https://czwaan.nl/