Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Ford Mustang huren?

Iconische auto

De Ford Mustang is een iconische wagen. Iedereen die deze Muscle Car uit de USA ziet voorbijrijden, is toch stiekem een beetje jaloers. Bij ons kan je deze krachtpatser huren tegen een uiterst voordelige prijs!
De Ford Mustang is voor het eerst uitgebracht in 1964 en is sindsdien niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Heb je zelf ook al eens met een Mustang willen rijden? Kijk hier op de website naar ons ruime aanbod.

Voor elke gelegenheid bruikbaar

Of je nu gezellig wil cruisen met wat vrienden over de vlakke wegen of liever je date eens een avond wil bezorgen die hij of zij nooit meer zal vergeten, met een Ford Mustang zal de belevenis voor altijd in hun geheugen geprent staan. Je kan zowel je wilde haren in de wind laten wapperen in de cabrio of lekker beschut zitten als je het dak installeert.

Handiger dan een aankoop

De aanschaf van een nieuwe Ford Mustang is een grote hap uit je budget. Zelfs met een goede tweedehands wagen zul je nog veel van je spaarcenten moeten neertellen. Als je echter maar af en toe gebruik wil maken van deze klassebak, kan je hem beter huren voor die speciale momenten en zo hou je nog genoeg geld over voor andere leuke dingen in het leven.

De Ford Mustang

De Ford Mustang heeft:

  • Twee comfortabele zitplaatsen vooraan en twee knusse zitplaatsen achteraan
  • Een opvouwbaar cabriodak
  • Een automatische versnellingsbak
  • Gordels op elke zitplaats

De wagen is voorzien van alle nodige veiligheidsvoorschriften conform de huidige Europese norm. Je hebt de mogelijkheid om zelf met deze auto rond te rijden bij het huren voor maximaal rijgenot.
Waar wacht je eigenlijk nog op?

Wanneer ga jij een Ford Mustang huren?