Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Gekoeld transport

Transport en logistieke dienstverlening

Lees in deze tekstblog over transport en logistieke dienstverlening door ATS transport BV. Hierin levert het bedrijf een totaal en daar heeft u voordeel mee. Zo heeft ATS transport BV geen vrachtschepen en vliegtuigen, maar kunt u met goederen die per schip of vliegtuig elders moeten komen bij de logistieke dienstverlening aankloppen. Zij zorgen dat tegen een scherpe prijs de goederen op de plaats van bestemming komen.

Gekoeld transport

Soms is het van belang dat de goederen niet te warm worden, en dan is gekoeld transport de oplossing. Om het makkelijk te maken voor de horeca gaat het via de HACCP richtlijnen, en dat werkt uiterst efficiënt. Maar als u bederfelijke waren wilt laten vervoeren dan kan u dat via ATS transport BV laten doen, de kans dat het bedorven aankomt is nihil. Gekoeld transport is snel, betrouwbaar en heeft zich bewezen.

Pakketdienst

Naast logistieke dienstverlening en gekoeld transport heeft het bedrijf een pakketdienst. Naast snel en betrouwbaar letten de koeriers goed op het milieu. De toekomst zit in groen, de pakketdienst is daarom van de toekomst want de bezorgers werken groen. Uw goederen laten bezorgen door bezorgers die milieuvriendelijk werken is altijd een goede reclame voor uw bedrijf naast het feit dat de bezorgers van de pakketdienst attent en representatief zijn. Uw bedrijf heeft voordeel bij al deze klantvriendelijkheid.

Transport voor groot en klein

U leest, of het nu gaat om logistieke dienstverlening, gekoeld transport of pakketdienst, u kunt bij ATS transport BV goed terecht. Of het nu gaat om tonnen aan goederen of een pakket van nog geen kilo, ATS transport BV kan het vervoeren en zorgt dat het bij de klant terecht komt. Nu hoeft u voor goede logistieke dienstverlening, gekoeld transport en een pakketdienst niet meer verder te zoeken.

https://www.atstransportbv.nl/