Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Veilig en pijnloos definitief haar laten verwijderen d.m.v. OPT

Veilig en pijnloos definitief haar laten verwijderen d.m.v. OPT

Voor veel mensen, zowel vrouwen als mannen, is ongewenste haargroei een vervelend probleem. Men kan scheren, maar dan komt het snel weer terug. Het blijft iets langer weg met harsen, maar dat kan behoorlijk pijnlijk zijn en ook dit is geen permanente oplossing. Woont u in Naaldwijk of omgeving en wilt u definitief van overtollig haar af, lees dan verder.

OPT behandeling

Alegria Bodycare is een schoonheidsinstituut in Naaldwijk dat de OPT behandeling (optimale pulse technologie) aanbiedt. Met deze behandeling worden haren definitief verwijderd, dit gebeurt doordat lichtpulsen het haarzakje verwarmen, waardoor het haarzakje verschroeit en geen nieuwe haar meer kan produceren. De huid moet zo’n 6 tot 8 keer worden behandeld voordat de haren definitief weg zijn, dit is afhankelijk van het huidtype. Bij de intake zal de specialist uw huid bekijken en samen met u bespreken hoeveel behandelingen naar verwachting nodig zijn. Overigens berekent men een vast bedrag onafhankelijk van hoe vaak u terug moet komen voor verwijdering van alle haren (op het gewenste gezichts- of lichaamsdeel), dus u komt niet voor verrassingen te staan. De behandeling is vrijwel pijnloos en kan overal op het lichaam worden toegepast. Behalve deze OPT behandeling heeft Alegria Bodycare ook andere behandelingen in het assortiment. Hieronder een beschrijving van enkele hiervan.

Vet bevriezen Westland

Behalve de OPT behandeling voor ontharen, kunt u ook terecht bij Alegria Bodycare voor vet bevriezen Westland. Met deze methode worden de vetcellen bevroren. Hierdoor breken ze af en het lichaam voert ze af. Vet bevriezen Westland is de ideale methode om van de niet gewenste extra pondjes af te komen.

Wimperlifting Westland

Sommige mensen zijn gezegend met mooie, lange en krullende wimpers. Maar helaas geldt dat niet voor iedereen. Met de Wimperlifting Westland behandeling. Dit is een goed alternatief voor een wimperklrultang of wimperextensions. Benieuwd wat Alegria Bodycare voor u kan betekenen? Kijk dan op de website.

https://alegriabodycare.nl/

Gerelateerde artikelen

3 Life hacks om meer te bewegen in je leven

Wat doet een boekhouder?

tekst tandarts Leidschenveen