Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Geniet van de zon door te investeren in een vakantiewoning in Spanje

Bent u op zoek naar een duurzame investering en wilt u ook kunnen genieten van de zon? Droomt u ervan om te investeren in een vakantiewoning in Spanje? Maar wilt u niet de stress rond het onderhoud en de verhuur? Dan is het een goed idee om te investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Hierbij blijft Center Parcs verantwoordelijk voor de exploitatie van uw woning en het vakantiepark. Daarnaast krijgt u onafhankelijk van de bezetting van uw woning gegarandeerde huurinkomsten. Bovendien neemt Center Parcs Vastgoed het onderhoud helemaal op zich. Op die manier kunt u optimaal genieten aan de Costa del Sol of een andere locatie in Europa. Bekijk snel de beschikbare recreatiewoningen op de website en plan een kennismakingsafspraak in.

 

Kies uit verschillende vakantieparken als u wilt investeren in vastgoed

Wilt u graag een vakantiewoning kopen in Spanje en ook genieten van de huuropbrengsten? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden bij Center Parcs Vastgoed. Duizenden mensen gingen u al voor! Investeren in vastgoed is dan ook een uitstekende belegging. Daarbij wordt u bij Center Pars Vastgoed compleet verzorging. Het beheer en het onderhoud blijft immers in de handen van Center Parcs en u krijgt de volledige huuropbrengsten. U heeft de keuze uit verschillende investeringsmogelijkheden, waarbij uw belegging veilig is en optimaal rendeert. Daarbij kiest u met Center Parcs Vastgoed voor een sterk merk! Al jarenlang bouwt en beheert dit bedrijf succesvolle toeristische parken in verschillende Europese landen.

 

Investeren in vastgoed doet u bij een sterk merk

Als u wilt investeren in vastgoed, dan wilt u alleen de beste voorwaarden. Bij Center Parcs Vastgoed bent u er dan ook zeker van dat u deze krijgt. Deze organisatie heeft immers al meer dan 50 jaar ervaring in de begeleiding bij het investeren in een vakantiewoning in Spanje, Nederland, Duitsland of een andere locatie in Europa. Het aanbod van deze organisatie verandert regelmatig. Bekijk daarom zeker de mogelijkheden en reageer snel op de vakantiewoning van uw dromen. Ook is het mogelijk een virtuele tour te volgen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de afwerking en de sfeer van de woning.