Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

De tentipi, de ideale tent voor menig outdoor gelegenheid

Zit u in de organisatie van een groot festival? Organiseert u een buurtfeest? Of bent u verantwoordelijk voor het regelen van een bedrijfsfeest? Wat voor feestelijke gelegenheid u ook heeft, denk er zeker eens over na om een tentipi te huren. Met deze authentieke nomadische tent zorgt u voor een uniek en sfeervol evenement. Wanneer u een tentipi huurt bij Nordic Tent Solutions heeft u keuze uit een ruim aanbod aan verschillende tenten. Ook is het mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen en zo een heel tentdorp te bouwen. Hierdoor is er voor elk feest een maatwerkoplossing. Hoeveel gasten verwacht u op uw feest? En hoe ziet u de inrichting van de tipitenten voor zich? Wat uw wensen ook zijn, de specialist maakt het mogelijk.

Weekje kamperen? Huur een tentipi!

Vroeger werd de tentipi gebruikt door nomadische volkeren. Deze volkeren leefden in harmonie met de verschillende elementen. Ze gebruikten de tipitent om zich hiertegen te beschermen. Dankzij de doordachte vorm en het hoogwaardige materiaal zijn deze tipitenten ook vandaag de dag nog dé manier om te kamperen in alle weersomstandigheden. Bent u van plan om een week te gaan kamperen in Nederland of bijvoorbeeld Scandinavië? In een tentipi van Nordic Tent Solutions blijft u lekker warm. De tenten die dit bedrijf gebruikt, worden vervaardigd in Noord Zweden en ademen nog altijd de sfeer van de legendarische nomaden. De tipitent is daardoor hét perfecte verblijf voor een sfeervolle kampeervakantie.

Huurt of koopt u uw tentipi?

Bent u van plan om de tentipi die u wilt gebruiken te gaan kopen of huren? In beide gevallen kunt u ervoor terecht bij een specialist als Nordic Tent Solutions. Voor eenmalige evenementen, bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum, kunt u natuurlijk het beste een tentipi huren. Gaat het echter om een terugkerend evenement? Zoals een jaarlijks terugkerend festival of een personeelsfeest dat u regelmatig organiseert? Dan is het vaak voordeliger om de tentipi te kopen. Voor zowel het kopen als het huren van een tipitent kunt u terecht bij de specialist. Naast grote tenten voor evenementen, kunt u bij dit bedrijf ook kleine tenten kopen of huren. Leuk wanneer u gaat kamperen op een festivalcamping of juist in de vrije natuur. Bent u er al uit of u uw tipitent wilt gaan kopen of huren?