Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Glasmozaiek

Lees in deze blogtekst over glasmozaiek. Tegels van glasmozaiek zijn een mooie tegenhanger van die witte of lichtgrijze tegels die u in de badkamers van huurwoningen aantreft, want het is veel speelser.

Mozaiek tegels badkamer

Mooi zijn de mozaiek tegels badkamer en het assortiment is groot. Alleen al van één merk zijn er honderden verschillende tegels, en allen zijn van goede kwaliteit. U kunt een badkamer zo stijlvol krijgen als u wilt met mozaiek tegels badkamer.

Hexagon tegels

Een merk zijn de hexagon tegels waar een enorme keuze in is. Bij de hexagon tegels zijn er tal van zeskanttegels in die subtiele grijstinten. Deze kleur heeft zich in huurwoningen bewezen, maar het is speelser dan de vierkante witte of muisgrijze tegels. Online kunt u het assortiment bekijken, er zijn tegels naar ieders smaak en stijl. Eveneens is de kwaliteit goed, en zijn de tegels makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Zoals wellicht bekend zit badkamertegels schoon houden in goed ontkalken zodat zeepresten en huidschilders zich niet kunnen hechten. De tegels zijn goed en efficiënt te ontkalken met de gangbare middelen.

Hexagon vloer tegels

De hexagon vloer tegels zijn snel uit voorraad leverbaar. U kunt de tegels online maar ook in een showroom bekijken. Zeskant tegels op de vloer maakt menig badkamer wat chiquer dan een vloer met rechte voegen. U wilt toch ook een stijlvolle badkamer? Daarom is het zeskant op de vloer het overwegen waard.

Ook met de Hexagon vloer tegels geldt dat ze duurzaam zijn, en makkelijk schoon te maken zijn en schoon te houden. Dit maakt de badkamervloer niet alleen mooi en netjes, maar ook functioneel. Met de inrichting van de badkamer heeft u nog steeds alle keuze, de tegels zijn zeer goed te combineren met verschillende stijlen.