Passion 4 Web
Image default
Mode en Kleding

Het belang van een goede sport bh

Het belang van een goede sport bh

Het belang van een goede sport bh wordt vervelend genoeg nog te vaak door veel vrouwen enorm onderschat. Vooral bij sporten zoals hardlopen, voetbal of andere sporten waar je veel beweegt is de kans aanwezig, dat wanneer je geen sport bh draagt dit op lange termijn kan zorgen voor vervelende klachten aan zowel je schouders, nek als rug. Een sport bh zorgt namelijk voor maar liefst 70 procent demping, terwijl een normaal bh goed is voor ongeveer 30 procent. Vooral tijdens het hardlopen zien we vaak dat de nadruk wordt gelegd op de aanschaf van een paar goede hardloopschoenen, maar deze vangen niet het gewicht op van je borsten die bewegen. Kortom. enorm belangrijk dus! Wil jij weten waarom jij er vandaag nou één zou moeten aanschaffen, lees dan verder.

Ondersteuning

We hebben het hierboven natuurlijk al even genoemd, maar wanneer je gaat hardlopen in een maximizer push up bh, dan zul je merken dat de demping nihil is. Niet zo vreemd natuurlijk, want dit soort bh’s zijn namelijk bedoeld om te dragen onder een chique jurk om een prachtige decolleté te creëren. Vooral wanneer je een sport beoefent waar veel loop en vooral spring bewegingen mee gemoeid gaan, is het belangrijk dat de neerwaartse bewegingen goed worden opgevangen. Vooral wanneer je een ietwat grotere cup is toebedeelt, zal het effect een stuk heviger zijn, dan wanneer je een wat kleinere cup hebt. Door een sport bh te dragen, zul je merken dat de bewegingen worden opgevangen en je bh ook een stuk prettiger zit. Een sport bh met voorsluiting is namelijk gemaakt van een speciale meerekkende stof, wat zorgt voor een comfortabel gevoel.

Genant

Je hebt ze vast wel een zien lopen, vrouwen die aan het hardlopen zijn zonder sport bh. Het zal je dan niet aan de aandacht ontschoten zijn dat de volledige voorgevel een flinke op,- en neerwaartse beweging maakt tijdens het toucheren van de voeten met de grond. Niet alleen is dit ontzettend pijnlijk, maar het is ook geen gezicht kunnen we je vertellen. Vooral met een grote maat, is het belangrijk de juiste ondersteuning te dragen, dit zorgt voor minder kans op klachten en geef je een zelfverzekerde gevoel. Zelfs wanneer je wat flinker bent toebedeelt zijn er ook sport bh grote maten beschikbaar. Zo is er voor iedereen een geschikte sport bh voor de optimale ondersteuning tijdens het uitoefen van verschillende intensieve sporten.