Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Het gemak van de Thule Coaster XT

De veiligheid van uw kinderen staat uiteraard volledig voorop wanneer u eropuit gaat met de fiets of wanneer u een wandeltocht met hen gaat maken. Dan kunt u zeker een kwalitatieve fietskar gebruiken die niet alleen maximaal comfort biedt, maar ook een veilig gevoel geeft. Oftewel: een fiets die goed aanvoelt tijdens het fietsen en die laat zien dat hij wel tegen een stootje kan. Wanneer u op zoek bent naar een dergelijke fietskar, is Thule Coaster XT hét product dat u aan moet schaffen. Waarom? Omdat deze fietskar meer biedt dan enkel een handige manier van vervoeren. De Thule Coaster XT is namelijk een zeer multifunctionele fietskar. Wanneer u bijvoorbeeld een stop maakt om even te gaan wandelen, kan de fietskar gewoon worden omgebouwd naar een wandelwagen. Zo kunnen de kinderen nog steeds heel gemakkelijk mee en hoeft u de fietskar niet onbeheerd achter te laten.

Optimaal fiets- en wandelcomfort

De Thule Coaster XT biedt nog meer voordelen dan enkel zijn multifunctionaliteit. Door de stevigheid van het materiaal is de fietskar erg duurzaam. Dit betekent echter niet dat hij een belemmering vormt door zijn gewicht, want hij voelt heel licht aan op de weg. Zelfs op de wat meer ongelijke ondergronden, zoals zandpaden, is het nog steeds erg goed te doen om de fietskar voort te bewegen. Doordat de Thule Coaster XT lang meegaat, doet u een uitstekende investering in een fietskar én wandelwagen. U en uw kind(eren) genieten met de Thule Coaster XT optimaal van de buitenlucht en u beweegt zich te allen tijde op een veilige manier voort.

Bestel nu en ontvang de fietskar snel aan huis

Bestel nu bij ActiveStyle deze kwalitatieve fietskar van Thule en eventuele accessoires tegen scherpe prijzen, waarbij u profiteert van een snelle levering aan huis. De Thule Coaster XT biedt plaats voor twee kinderen en wordt geleverd inclusief fietstrailer- en wandelkit. Zo bent u optimaal voorbereid voor een heerlijke fiets- en/of wandeltocht. U bevestigt de fietskar heel stevig aan de fiets met behulp van Thules gepatenteerde ezHitch™.

https://activestyle.eu/nl/

Gerelateerde artikelen

De perfecte schoolfoto

De meest uitgebreide fietsenwinkel in Hengelo

Hobbymaterialen bestelt u eenvoudig en snel in deze webshop