Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Hier vindt u de lekkerste tapas van regio Veenendaal

De lekkerste tapas in regio Veenendaal vindt u bij Smits Specialiteiten in Rhenen. Deze winkel verkoopt de beste delicatessen, waaronder heerlijke tapas. Al sinds 1992 zijn ze geopend en verrassen ze hun klanten met de meest culinaire heerlijkheden. Ze hebben een veelzijdig assortiment waardoor er voor iedereen wel wat lekkers bijzit. Zo bieden ze verschillende kazen aan, zowel uit eigen land als uit het buitenland. Ook lekkere vleeswaren, salades, wijnen, noten, zuidvruchten en zelfs kant-en-klare maaltijden vindt u bij deze specialist. Daarnaast vallen ook zoete delicatessen en broodspecialiteiten erg in de smaak. Alle producten zijn goed te combineren en kunt u serveren op een feestje, borrel of gewoon tijdens een gezellige avond op de bank.

Kies uit een ruim aanbod aan tapas of laat een tapasplank samenstellen

De tapas die u bij deze winkel nabij Veenendaal kunt kopen, is vers en van de beste kwaliteit. De gerechten worden door de eigenaren zelf uitgezocht. Het aanbod aan tapas is erg uitgebreid. Zo bieden ze onder andere olijven, gegrilde paddenstoelen, gamba’s, peppadews, gevulde pepers, zalmrolletjes en pincho’s aan. Daarnaast is het mogelijk om een volledige tapasplank samen te laten stellen. Wilt u bijvoorbeeld veel verschillende hapjes serveren bij uw volgende etentje, maar weet u niet goed welke hapjes goed samengaan? Dan gaan de specialisten van Smits Specialiteiten in Rhenen graag voor u aan de slag en stellen ze een tapasplank op maat samen.

Ga langs in de winkel of neem bij vragen eerst contact op

Ga langs in de winkel van Smits Specialiteiten nabij Veenendaal en kies de lekkerste tapas zelf uit. Wilt u alvast een impressie van wat ze allemaal aanbieden? Bekijk dan het aanbod op hun website. Hier vindt u ook direct meer informatie over de verschillende delicatessen. Voor vragen of advies kunt u ook altijd contact opnemen met Smits Specialiteiten. U bereikt hen telefonisch en via het contactformulier op hun website.

https://smitsspecialiteiten.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe Koffie Maken Met Percolator

De perfecte BBQ laat je verzorgen

Italiaanse wijn bestellen? Doet u bij Wijnhuis Oktober natuurlijk!