Passion 4 Web
Image default
Zakelijk

Zo bespaar je op de aanschaf van een printer

Een printer is echt zo’n product wat niet bovenaan je lijstje staat om te kopen, maar wat toch vaak heel handig kan zijn om te hebben. Voor het printen van belangrijke reisdocumenten bijvoorbeeld. Of voor een schoolopdracht van je kind. Veel mensen vinden printers echter duur en stellen daarom de aanschaf ervan uit. Hoe kun je nou een kwalitatief goede printer kopen zonder er een (klein) fortuin aan uit te geven? In dit artikel lees je vier tips.

  1. Kijk eens naar een refurbished printer

Wist je dat een refurbished printer tot wel de helft in aanschafwaarde kan schelen? Veel mensen denken dat een refurbished printer van mindere kwaliteit zou zijn dan een nieuwe printer, maar niets is minder waar! Een refurbished printer is namelijk een tweedehands printer maar dan beter! Onderdelen die het niet meer of minder goed doen, worden gecontroleerd en vervangen door nieuwe onderdelen. Bovendien worden alle printers getest voordat ze in de verkoop gaan. Je hebt dus een zo goed als nieuwe printer, die veel minder geld kost dan een gewone printer! Op www.refurbishedprinter.nl vind je heel veel verschillende soorten refurbished kleurenprinters en zwart-wit-printers. Kijk eens of er voor jou wat tussen zit.

  1. Wacht op aanbiedingen

Iedere winkel heeft bepaalde periodes in het jaar dat er goede aanbiedingen zijn op printers. Bij Mediamarkt, Coolblue en BCC zijn er geregeld sale periodes waarin de prijs voor een printer aanzienlijk kan dalen. Je kunt dus beter op de sale wachten als je niet direct een printer nodig hebt. Hierdoor kan je printers met 10%, 20% of soms wel 50% of 75% korting kopen. 

  1. Maak gebruik van kortingscodes

Wie vaak online shopt weet waarschijnlijk wel dat je tegenwoordig online heel veel kortingscodes kunt vinden. In bepaalde periodes kun je dus met een online kortingscode een mooi kortingsbedrag verzilveren op de aankoop van je nieuwe printer. Websites die vaak kortingscodes hebben voor allerlei producten zijn bijvoorbeeld kortingscode.nl en acties.nl. Je krijgt ook vaak kortingscodes wanneer je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief van een bepaalde webshop. Veel webshops geven ook zelf op hun homepage bepaalde kortingsacties aan, met bijbehorende code. Wanneer je deze invult tijdens je online bestelling wordt de korting direct verrekend op je aankoop.

 

  1. Koop een tweedehands printer via Marktplaats

Veel producten worden ook tweedehands aangeboden op Marktplaats. Kijk dus ook zeker daar als je op zoek bent naar een specifieke tweedehands printer. Soms kan het even duren eer het product van jouw keuze wordt aangeboden, maar je hebt vaak wel een veel lagere prijs dan in de winkel. Printers die via marktplaats worden aangeboden kunnen echter ook gebreken hebben, die je bij een refurbished printer niet zult hebben. Houd hier dus rekening mee als je een tweedehands printer wilt aanschaffen.

 

Gerelateerde artikelen

Gebruik onze interactive video software

Een eigen bedrijf starten, zo doe je het

Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over het logistieke proces van je bedrijf