Passion 4 Web
Image default
Electronica en Computers

Hoe zit het met de draadloze koptelefoons van True Connect?

Ik hou van het idee van echte draadloze koptelefoons. Maar in werkelijkheid heb ik er maar heel weinig gevonden die geweldig klinken of betrouwbaar werken. Dat gezegd hebbende, RHA heeft me zelden teleurgesteld en ik heb met ingehouden adem op deze knoppen gewacht. Zullen we opnieuw worden weggeblazen door de prestaties van RHA? Of laat de TrueConnect ons in de steek zoals de rest van de echte draadloze oortelefoons die we in deze prijsklasse hebben getest? Laten we het uitproberen in deze RHA TrueConnect Earphones Review.

Geen klachten hier. De TrueConnect past als een handschoen. Veilig en comfortabel, ik had geen zorgen dat ze zouden vallen. Degenen die problemen hebben met het AirPod-ontwerp zullen vinden dat deze baby’s een veel beter alternatief zijn. En ongewone gehoorgangen hoeven zich geen zorgen te maken. RHA heeft een freqload siliconen meegeleverd en geeft tips om je fit goed te krijgen. Geluidsisolatie is ook behoorlijk.

Ontwerp van de True Connect Earphones

RHA draait niet rond. Hun producten zijn solide. Ik had dus niet moeten verbaasd zijn geweest dat de TrueConnect geen koppelingsproblemen, verlaagde signalen of foute functies had. Het was eenvoudig om aan te sluiten en consistent in zijn prestaties. En RHA heeft duidelijk vertrouwen in de duurzaamheid van deze dingen, omdat ze een garantie van 3 jaar bieden.

  • RHA maakt gebruik van Bluetooth 5, wat een duidelijke upgrade is van Bluetooth 4 op het gebied van duidelijkheid.
  • De True Connect is ook IPX5 waterbestendig. Dus zware truien zullen deze knoppen ideaal vinden om te hardlopen.

De levensduur van de batterij is in totaal 20 uur. Maar u kunt ze slechts 5 uur achter elkaar gebruiken tussen de kosten door. Dit is standaard voor een echte draadloze oortelefoon. Voor degenen die nog geen ervaring hebben met echt draadloos, fungeert de draagtas als een oplader en heeft een totaal van 5 opladingen voordat deze opnieuw moet worden opgepakt. Een groot voordeel van dit ontwerp is dat RHA USB-C heeft gebruikt als oplaadpoort, die duurzamer is dan de oude micro-USB-ingang.

RHA TrueConnect Earphones Review

Wat ik vooral leuk vind aan het TrueConnect-ontwerp, is dat RHA het hele touchpad-ding heeft vermeden. In tegenstelling tot het overdreven gevoelige aanraakontwerp van andere echte draadloze toppen, hebben deze oorstukken eigenlijk knoppen. Dit vermijdt elke onbedoelde activering van functies bij het aanpassen van de oortelefoons. RHA gebruikt zowel de linker- als de rechter oortelefoon om de functies te besturen. Spelen en pauzeren kan aan beide kanten worden bediend, wat handig is. Het volume wordt echter geregeld met een paar tikken op de rechter oortelefoon en u kunt nummers overslaan met de linker oortelefoon. U kunt ook vanuit uw knoppen bellen door een paar seconden op de knop aan beide zijden te drukken. Makkelijk shmeasy.

Lows van deze koptelefoon

Op ware RHA-wijze levert de TrueConnect grote en naar voren hellende dieptepunten met serieuze kracht. Als je een fan bent van pop en hiphop, zul je voor de prijs geen beter paar echte draadloze apparaten vinden. Maar degenen onder u die bang zijn voor bas-zware oortelefoons, blijf kalm. Hoewel deze knoppen een rijke low-end leveren, vermijden ze de hogere frequenties te overweldigen. Er is hier geen bewolking, mensen.

Mids van deze koptelefoon

Vol en heerlijk. RHA presenteert een zeer aanwezig en zelfs midrange met tonnen vlees op het bot. Rocknummers klinken superrijk en expansief met tonnen aan oomph. En er is geen hardheid van de hogere middenklasse om over te praten. Maar hoe zit het met duidelijkheid? Luisteren naar Bob Dylan’s Hurricane, de akoestische gitaar komt mooi en duidelijk naar voren. Zelfs als de gitaarklanken de lagere frequenties raken, biedt de TrueConnect een geweldige scheiding en detail. En luisterend naar cello’s, krijg je een heel soepel profiel met een mooie hoeveelheid detail. Dus deze knoppen werken ook goed voor klassieke muziek.

Highs van deze koptelefoon

Nogmaals, soepel en zijdeachtig. Viools tonen overgangen met een aangename vloeibaarheid, terwijl ze nog steeds een mooie hoeveelheid detail behouden. En luisteren naar Miles Davis ’trompet op de hoogste registers was draaglijk voor de oren. Het is een gemakkelijke luisterervaring zonder compromis over de duidelijkheid.

 

 

https://electronicagadgets.nl/koptelefoon

Gerelateerde artikelen

Wat is een refurbished iPhone?

4 manieren waarop technologie onze levensstijl heeft verbeterd

Black Magic camera