Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Hotelovernachting? Boek een aanbieding bij Van der Valk!

Bent u eraan toe om er samen even tussenuit te gaan in eigen land? Dan hebben veel van onze hotels verrassende hotel deals in Nederland. Zo kunt u spontaan een weekendje er tussenuit met het gezin, uw vrienden of met uw partner. Bent u opzoek naar een hotel vlakbij het centrum of kiest u toch liever voor een hotel in een natuurrijke omgeving? Er zijn verschillende hotels die diverse kamers aanbieden tegen een leuke prijs. Er is dus genoeg keuze en voor ieder wat wils.

Van der Valk heeft een groot aanbod aan hotelaanbiedingen. Ontdek steden in Nederland waar u nog nooit eerder bent geweest. De Van der Valk hotels zitten verspreid door heel Nederland en voor iedere gelegenheid is een passend hotel. Wilt u tijdens uw verblijf genieten van luxe? Dan is wellicht een suite met eigen jacuzzi, uw eigen dakterras en een kingsize bed iets voor u. Wilt u de volgende ochtend extra lang genieten van het heerlijke bed? Kies dan voor een late uitcheck.

Diverse hotels beschikken over luxe wellness- en/of ontspanningsfaciliteiten waar u als hotelgast gratis gebruik van kan maken. Kiest u ervoor om tot rust komen in de sauna of gaat u juist voor wat sportiviteit door baantjes te trekken in het zwembad? De Van der Valk hotels zijn van alle gemakken voorzien. Na een lange dag kunt u ook heerlijk genieten van het eten in een van de Van der Valk restaurants. De restaurants van de hotels hebben verschillende formules zoals Live Cooking buffet. U kunt ook genieten van de klassiekers en andere inspirerende gerechten in het á la carte restaurant.

Wilt u liever niet te ver van tevoren een hotelovernachting of aanbieding boeken? Dan kunt u kiezen voor de last minute hotel deal. Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van alle aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of ga voor meer informatie naar www. valkverrast.nl en boek snel.

https://www.valkverrast.nl/