Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Prachtige rondreis door Israël en vakantie in Jordanië

Vorige maand ben ik teruggekomen van een prachtige rondreis door Israël. Het was bijzonder, uniek en bovendien onvergetelijk. Ik heb mijn rondreis gecombineerd met een vakantie door Jordanië. Wat een geweldig goede keus bleek te zijn.

De veelzijdigheid van Israël

Als u ervoor kiest om in Israël op vakantie te gaan, dan kunt u erop rekenen dat het land enorm veel te bieden heeft. Tijdens mijn reis heb ik onder andere de volgende activiteiten ondernomen, ik heb:

 • ’s Nachts geslapen in de woestijn
 • Een wandeltocht gemaakt in de bergen
 • In de zon genoten op de zandstranden
 • De onderwaterwereld ontdekt (snorkelen en duiken)
 • Prachtige historische en religieuze plekken bezocht

De bijzondere onderwaterwereld in Eilat

Als u ook van snorkelen of duiken houdt dan raad ik u aan om tijdens uw vakantie naar Eilat te gaan. Vlakbij de kust in Eilat vindt u namelijk de meest prachtige koraalriffen! Een groot voordeel is dus dat u niet zo ver de zee in hoeft. Tussendoor kunt u genieten van de prachtige stranden, en heerlijk tot rust komen.

Doe uw huid een plezier met de Dode Zee

Bij de grens tussen Israël en Jordanië vindt u de Dode Zee. Kunt u normaal niet zo goed drijven? Daar hoeft u hier niet bang voor te zijn. Door het hoge zoutgehalte hoeft u hier namelijk geen moeite voor te doen. Al dat zout is hartstikke goed voor uw huid. Bovendien zitten er mineralen in het water die volgens velen een helende werking hebben.

Bezoek het prachtige Jordanië

Jordanië is een bijzonder vakantieland vanwege haar rijke verleden. De meest bezochte toeristische bezienswaardigheden liggen daarnaast dicht bij elkaar. Dit zorgt ervoor dat u in redelijk korte tijd veel van het land kunt ontdekken. Daarnaast is de bevolking zeer vriendelijk, en ontzettend gastvrij. Hierdoor zult u zich er snel thuis voelen. Bovendien kunt u prachtige natuur ontdekken in Jordanië. De veelzijdigheid is eindeloos!

Wilt u boeken bij een Midden-Oosten specialist?

Toen ik mijn reis naar Israël en Jordanië wilde boeken, vond ik het belangrijk dat het door een bureau werd gedaan die er veel verstand van had. Na een tijd gegoogled en vergeleken te hebben, kwam ik bij Oppenheim Travel uit. Een veilige en vertrouwde partij, waarbij je op de volgende onderdelen kunt rekenen:

 • Ruim 45 jaar actief
 • ANVR voor zekerheid
 • SGR garantie
 • Service & kwaliteit
 • Lokale medewerkers
 • Maatwerk specialist

Ik moet zeggen dat ze het ontzettend goed aangepakt hebben, en een topservice hebben geboden. Het kriebelt nu al om over een tijd weer naar het Midden-Oosten te gaan. Hiervoor zal ik zeker weer contact met ze opnemen!

https://www.oppenheim.nl/

Gerelateerde artikelen

Groepsreizen op maat: ook iets voor jou?

Ga naar Sri Lanka of Bali voor een rondreis op maat

Sta bureau’s, maar dan tweedehands. Goed voor het milieu