Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Hypnotherapie in Rosmalen en Veghel: een goed begin

Hypnotherapie: een goed begin voor het einde van jouw klachten of problemen

Soms heb je het gevoel dat je wel wat hulp kan gebruiken. Je probeert bijvoorbeeld al tijden van het roken af te komen, maar het wil je in je eentje niet lukken. Of je hebt te kampen met bepaalde angsten, je durft de deur niet uit of je hebt angst om naar de tandarts te gaan. Zo zijn er tal van indicaties op te noemen waarbij hypnotherapie Rosmalen of hypnotherapie in Veghel je kan helpen.

Wat is hypnose?

Veel mensen denken bij het woord “hypnose” aan de TV-shows waarbij hypnotiseurs mensen rare dingen laten doen. Dit is puur vermaak en geen hypnose in de werkelijke zin van het woord. Hypnose is een staat van trance. Je kunt het vergelijken met het lezen van een spannend boek of kijken naar een spannende film: je hoort alles om je heen, maar niet bewust, want je zit met je hoofd helemaal in dat boek of die film. Maar in tegenstelling tot wat gesuggereerd wordt bij de eerder genoemde TV-shows, kun je iemand onder hypnose niet iets tegen zijn wil laten doen.

Wat houdt hypnotherapie in?

Bij hypnotherapie word je onder hypnose (in trance) gebracht. In staat van hypnose ben je zeer geconcentreerd en word je niet afgeleid door prikkels van buitenaf. Daardoor kun je je concentreren op jezelf en op de therapeut. De therapeut kan zich dan richten tot je onderbewuste en onbewuste processen bewust maken. Door deze bewustwording krijg je inzicht in je emoties en in je problemen, waardoor je genezingsproces kan beginnen. Dit genezingsproces doe je zelf, de therapeut helpt je slechts op weg daar naartoe.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Je krijgt eerst een intakegesprek met de hypnotherapeut. Dit is bedoeld om duidelijk te krijgen wat jouw problemen of klachten zijn. De hypnotherapeut kan daarna starten met de eerste hypnosesessie. Een sessie duurt een tot anderhalf uur. Hoeveel sessies er nodig zijn, hangt af van de aard en ernst van jouw problemen of klachten.

Denk je dat wij je kunnen helpen of wil je eerst meer informatie? Kijk dan op de website van Veerkracht Counseling. En uiteraard kun je ook altijd contact opnemen. Men staat klaar om je te helpen.

https://www.veerkrachtcounseling.nl/

Gerelateerde artikelen

Contract aangaan met je broker

Van Sonsbeeck makelaars is een ervaren makelaar in Arnhem

Wat is participeren?