Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

In Masita sportkleding zie je er altijd sportief en stijlvol uit

Als het klimaat te guur is, kan het beoefenen van buitensporten voor tal van obstakels zorgen. Dankzij de thermische eigenschappen van Masita sportkleding is het mogelijk om je prestaties te verbeteren, de nodige warmte aan je lichaam te garanderen en ervoor te zorgen dat je huid altijd droog blijft.

Met de juiste outfit kan je als atleet verschillende fysieke activiteiten uitoefenen zonder snel moe te worden. Sporters die al thermisch sportondergoed en andere typen thermische kleding hebben gedragen, kunnen niet meer zonder Masita sportkleding. Deze kledingstukken zijn ontworpen om te worden gedragen door sporters, maar passen zich ook aan het dagelijks leven aan. Probeer bijvoorbeeld de Masita Forza, de supermoderne teamwear-outfit met asymmetrisch gesneden details in een grote verscheidenheid aan kleurencombinaties, die de juiste visuele kick geven zodat niemand je over het hoofd ziet op het sportveld!

Als je een kledingstuk wilt dragen dat praktisch, veelzijdig en in staat is om je lichaam altijd warm te houden, probeer dan het thermische T-shirt van Masita. Dit kledingstuk is perfect voor iedereen die ondanks lage temperaturen buiten wil sporten, omdat het is gemaakt van een warme en ademende dubbellaagse stof. De speciale formulering van de dubbele thermische laagstof creëert een isolerend luchtkussen aan de binnenkant, ontworpen om de prestaties te verbeteren en de lichaamstemperatuur constant te houden.

Bekijk de verschillende kleurontwerpen van de Masita T-shirts met ronde hals. De gekleurde horizontale strepen op de borst en het Masita-logo aan de rechterkant onderscheiden zich van de hoofdkleur van het shirt met korte mouwen, wat zorgt voor de sportieve look. Dankzij de zeer functionele polyesterweefsels en een speciale oppervlaktebehandeling is de vochtregulatie bijna perfect. Het resulterende zweet wordt direct door de lichte, sneldrogende vezels opgenomen en van het lichaam afgevoerd. De ademende Masita T-shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, groen en rood.