Passion 4 Web
Image default
Winkelen

Spaanse sloffen houden je warm

Je komt helemaal tot jezelf met Spaanse sloffen. Meestal sluiten deze sloffen om de hiel, zodat je voeten lekker warm blijven. En heb je warme sloffen aan, dan wordt je hele lichaam opgewarmd en kan je je heerlijk ontspannen. Wij hebben Spaanse sloffen voor kinderen, dames en heren. Doe jezelf of je kind een paar cadeau of geef wollen babyslofjes als origineel kraamcadeau!

Originele Spaanse pantoffels met een koordje

De echte Spaanse sloffen komen uit schoenenland Spanje. Ze hebben een buitenkant van zacht leer of suède. De binnenkant is gemaakt van schapenwol of een combinatie van acryl en wol. De voordelen van deze natuurlijke materialen zijn dat wol en leer warmte geven en ademend zijn. Wol slijt wel sneller dan kunststof en de sloffen kunnen iets uitlopen in gebruik. De originele Spaanse sloffen hebben vaak het kenmerkende leren koordje dat door de slof is geweven.

Andere soorten Spaanse huisschoenen

Natuurlijk zijn er tegenwoordig veel variaties op de Spaanse slof. Heel populair en praktisch zijn de instap Spaanse sloffen met een bovenwerk van kunststof of katoen en een wollige voering van bijvoorbeeld fleece. Synthetische voeringen zijn heerlijk zacht en slijten minder snel dan wollen voeringen. Zoek je Spaanse muilen waar je ook mee in de tuin kan lopen, kies dan een model uit met rubberen zolen.

Spaanse sloffen kopen bij Sloffen24

Zacht, warm en gemakkelijk aan en uit te trekken. Dat zijn de Spaanse huissloffen van Sloffen24. Geniet bij ons van een zeer ruim assortiment dat gegarandeerd up-to-date is en dat sloffen bevat van meer dan twintig leveranciers. Zoek je Spaanse babyslofjes die helemaal van wol zijn gemaakt of die een echte wollen voering hebben? Of een slof voor volwassenen die ideaal is om te dragen bij klusjes en ontspannen momenten? Wij hebben de perfecte Spaanse slof voor je!

https://sloffen24.nl/