Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Je muziekinstrument verdient het!

Of iemand nu beroepsmuzikant is of amateur, voor de meeste muzikanten geldt dat ze van hun muziekinstrument houden. Het is een deel van jezelf, je kunt je er mee uiten en het geniet ervan om samen met anderen muziek te maken. Vanwege de liefde voor je instrument, wil je er goed voor zorgen. Daarnaast is een goed instrument meestal ook een behoorlijke investering, waar je zuinig op wilt zijn.

Onderhoud

Goed onderhoud van je muziekinstrument zorgt voor een langere levensduur. Vraag bij de muziekwinkel hoe je het instrument het beste kunt behandelen. Bijvoorbeeld hoe je dit het beste droogt direct na het spelen en wat zijn de beste producten voor dagelijks gebruik, zoals een wisser voor een klarinet die schimmelvorming tegengaat of een doek om je saxofoon of trombone droog te wrijven. Maar ook is het goed om te weten hoe regelmatig het instrument een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Goede standaard

Behalve onderhoud is het van uitermate belang dat het instrument op een goede standaard wordt geplaatst, want als je mooie, goed onderhouden klarinet of saxofoon wankel staat en valt, dan zul je dat zeker betreuren. Goede standaards zijn verkrijgbaar bij WoodWindDesign. Deze webwinkel biedt standaarden die ontworpen zijn door een muzikant. Hij doet dit in overleg met muzikanten.

Assortiment

Het assortiment van WoodWindDesign is uitgebreid. Hieronder staan enkele voorbeelden van een saxofoon standaard of trombone standaard vermeld.

  • Altsaxofoon standaard: kijk bijvoorbeeld naar deze mooie altsaxofoon standaard van carbon. Deze is licht en kan in de koffer worden meegenomen. Ondanks het lichte gewicht is deze altsaxofoon standaard bijzonder stabiel. Hij heeft een groot contactvlak dat met rubber is bekleed en de bekerhouder volgt de contouren perfect.
  • Sopraansaxofoon standaard: is de sopraansax jouw instrument, dan is deze sopraansaxofoon standaard misschien wat je zoekt. Ook deze is uitgevoerd in carbon en kan zo in de instrumentkoffier. Geen gesjouw meer met statieven.
  • Klarinet standaard: ook voor een besklarinet, basklarinet of contrabasklarinet is er genoeg keuze in het assortiment van WoodWindDesign.
  • Trombone standaard: ook voor de trombone heeft WoodWindDesign de juiste trombone standaard.

Ontwerp naar wens

Kun je toch die saxofoon standaard, klarinet standaard of trombone standaard niet vinden die jij zoekt? Dan wordt zelfs de mogelijkheid geboden om je wensen aan te geven. Eventueel kan er dan een ontwerp naar jouw wensen worden gemaakt. Dat moet toch als muziek in je oren klinken!

https://woodwinddesign.nl/

Gerelateerde artikelen

Schilder Alkmaar

Hoe kun je in Nederland een fiets kopen?

Kwalitatieve zonwering in Nijmegen gezocht?