Passion 4 Web
Image default
Banen en opleidingen

Klantenservice medewerker klantdossier ABN AMRO

Beschrijving van de baan

Wilt u samen met ABN AMRO witwassen en terrorisme bestrijden? Lees het dan snel! Voor ABN AMRO Breda zijn wij op zoek naar medewerkers van de klantenservice in de nieuwe business unit Hercules. In deze module help je ABN AMRO bij het invullen van klantdocumenten. Dit doel vloeit voort uit de verantwoordelijkheid van ABN AMRO tegenover de overheid om voor elke klant een risicoprofiel op te stellen. Als klantenservicemedewerker in deze nieuwe business unit kan je klanten helpen ontbrekende documenten aan hun bestanden toe te voegen.

Ontbreken er bestanden of moeten deze worden gewijzigd? Dan weet u hoe u klanten op tijd op de hoogte stelt om ervoor te zorgen dat de documenten op tijd zijn. Ook kunt u gebeld worden door klanten, bijvoorbeeld over adreswijzigingen die moeten worden doorgevoerd, documenten die nog moeten worden bezorgd of oproepen van klanten die hulp nodig hebben van het ABN AMRO systeem. Kortom, u belt zowel inkomend als uitgaand, waardoor het een dynamische functie wordt! Dus ben je op zoek naar een functie waar je je sociale vaardigheden en overtuigingskracht optimaal kunt benutten? Wilt u het visitekaartje van ABN AMRO worden? Nou, dit is zeker jouw locatie!

Heeft u veel ervaring met het contacteren van klanten, zoals klanten in de horeca, detailhandel of contactcenter, dan komen wij graag met u in contact. In verband met de coronacrisis zal deze functie geheel aan huis worden uitgevoerd, waarna de locatie wordt verzorgd door ABN AMRO Breda Chasseveld. U bent iemand met ervaring via telefoon of klantcontact. Met deze ervaringen beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je ABN AMRO Bank verder helpen. Daarnaast heb je: – Aantoonbaar MBO 4 werk- en denkniveau; – Minimaal 24 uur beschikbaar tijdens de werkdag (of fulltime); – In de eerste 7 weken na de startdatum in september 2020 heb je geen Geplande vakanties of rustdagen; -Je hebt een kantoor aan huis en bent bereid tussen kantoor A en B te werken.

Overige

-Het totale uurloon is € 12,92; -Volledig doorbetaald na aanvang van de 2-weekse fulltime opleiding; -Huiswerkapparatuur van ABN AMRO, inclusief laptops en koptelefoons; -Reisvergoeding, 100% kosten openbaar vervoer of per € 0,19 voor kilometers (verzekering inbegrepen)


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/medewerker-klantenservice.html