Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Kleding versturen? Hier moet de verzendzak aan voldoen

Kunnen consumenten online kleding bij u kopen? Dan stuurt u de producten na aankoop ongetwijfeld zo snel mogelijk naar hen op. Om de kleren goed en wel bij uw klanten te krijgen, moet u ze degelijk verpakken. Dit kan op verschillende manieren. Toch zien we dat veel bedrijven hier een kledingzak voor gebruiken. Begrijpelijk, want deze zakken zijn uitermate geschikt om snel één of meerdere kledingstukken in te verpakken. Helaas zijn niet alle verzendzakken voor kleding ook even goed. Om te voorkomen dat u de verkeerde kledingzak koopt, vertellen wij u hier waar kledingzakken aan moeten voldoen.

Een kledingzak moet tegen een stootje kunnen

De meeste kledingzakken zijn van plastic. De voornaamste reden dat bedrijven voor zakken van dit materiaal kiezen, is omdat ze goedkoop zijn. Toch zijn niet alle plastic zakjes geschikt om kleding te versturen. Dit komt vooral doordat niet alle plasticsoorten even stevig zijn. Gevolg hiervan is dat een kledingzak tijdens het transport open kan scheuren. Hierdoor kan de inhoud van het pakketje beschadigen of zelfs verloren gaan. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Koop plastic kledingzakken daarom pas als u zeker weet dat deze van goede kwaliteit zijn.

Hoe zit het met de sluiting van de verpakking?

Het is belangrijk dat een kledingzak stevig is om de producten goed te kunnen versturen. Toch moet u niet alleen naar de kwaliteit van de verpakking kijken. Het is namelijk ook belangrijk dat u de zak op een goede manier af kunt sluiten. U wilt immers niet dat de kledingzak tijdens het transport opent. Gebeurt dit wel? Dan kan de kleding uit de zak vallen.

Biedt u uw klanten de mogelijkheid om kleding terug te sturen? Kies dan voor een hersluitbare kledingzak. Mensen kunnen hun product(en) dan in dezelfde verpakking retourneren. Een nieuwe verpakking is in dat geval niet nodig, waardoor u zorgt voor minder afval.

De zak moet groot genoeg zijn

Verstuurt u kleding in een kledingzak? Dan is het belangrijk dat alle bestelde producten goed in de verpakking passen. Als het om kleren gaat, is dit vaak niet lastig. Doordat kleding zacht is, past er vaak redelijk wat in een kledingzak. Toch kan het gebeuren dat niet alles er goed in past. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een grote bestelling of dikke(re) kleding. Uiteraard komt u niet professioneel over als de kleding half uit de verpakking hangt. Zorg er daarom voor dat u over verschillende verzendzakken voor kleding beschikt. In dat geval hoeft u niet bang te zijn dat de bestelde kleren niet in een kledingzak passen.

Online kledingzak kopen

Verzendzakken voor kleding zijn tegenwoordig op talloze plekken te koop. Daarom vraagt u zich mogelijk af waarom u een kledingzak bij Blok Packaging koopt. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst vindt u bij ons verschillende soorten kledingzakken. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte zak te vinden. Daarbij komt dat wij bestellingen vanaf 99 euro gratis versturen. Plaatst u uw bestelling op werkdagen voor 17.00 uur? Dan versturen wij uw kledingzak dezelfde dag nog. Hierdoor is de kans groot dat deze de volgende dag al geleverd wordt.

 

https://blokpackaging.com/