Passion 4 Web
Image default
Sport

Laat uw eigen tennisbaan van Proflex aanleggen

Heeft u een groot huis waarbij u graag een professionele tennisbaan zou laten aanleggen? Of zorgt u voor het materiaal bij de lokale tennisvereniging? Kies dan voor een professionele tennisbaan gemaakt van Proflex. Dit hardcourt product is zeer duurzaam en veel tennissers vinden het prettig om op dit materiaal te spelen. Deze tennisbanen zijn namelijk zeer comfortabel. Ze hebben een stevige, consistente onderlaag en zijn zeer vlak, waardoor de bal niet alle kanten op stuitert. Ook wordt de kans op glijpartijen verkleind met het gebruik van Proflex, door de uitstekende grip. Al deze voordelen maakt Proflex tennisbanen zeer populair bij vele tennissers.

Voor professionele en recreatieve tennissers

Proflex tennisbanen zijn geliefd bij zowel professionele als recreatieve tennissers. Voor iedere tennisser is er de juiste baan, doordat Proflex verschillende systemen biedt. De unieke lagenopbouw zorgt voor de ideale schokdemping en baansnelheid. Deze kunnen volledig naar uw wens worden aangepast door de experts van Ton de Rooij Tennis. Ook is Proflex bij deze specialist verkrijgbaar in iedere denkbare kleurencombinatie. De tennisbanen zijn ITF geclassificeerd. Deze classificatie is als enige hardcourtproduct toegekend aan Proflex. Ook kreeg Proflex deze classificatie in alle vijf de bestaande snelheidscategorieën, iets wat ook uniek is. Daarnaast is Proflex ook volledig erkend en gecertificeerd door ISA-sport en de KNLTB.

Volledig goedgekeurde tennisbanen

Behalve alle certificaties die Proflex heeft gekregen, is dit materiaal ook volledig erkend door ISA-sport en de KNLTB. Hetmateriaal is door de tennisbond dan ook opgenomen in de officiële sportvloerenlijst. Het product voldoet aan de gestelde normen van de nationale normeringscommissies. Hierbij wordt er rekening gehouden met onder andere sportfunctionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Proflex is verder verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat u en de leden van uw tennisclub in ieder weertype veilig kunnen tennissen. Dit verlengt het tennisseizoen, omdat u minder afhankelijk bent van het weer.

https://www.tonderooijtennis.nl