Passion 4 Web
Image default
Sport

Met Fox hengelsport geeft u uw vishobby een boost

De producten van Fox hengelsport zijn een must have voor de sportvisser. Als het vissen voor u meer inhoudt dan drie keer per jaar aan het kanaal zitten en eens een hengeltje uitgooien, dan kunt u met dit uitgebreide assortiment uw hobby meer glans geven. De Fox beetmelders bijvoorbeeld zijn erg handig bij het vissen. U hoeft dan niet voortdurend op uw dobber te letten om te zien of de vis al gehapt heeft. Een Fox beetmelder zorgt ervoor dat u een seintje krijgt als de dobber onder water verdwijnt.

De beste hengelsportartikelen bestelt u gewoon online

Fox hengelsport biedt een uitgebreid assortiment artikelen die het vissen leuker en relaxter maken. Fox beetmelders bijvoorbeeld stellen u in staat om tijdens het vissen ook wat anders te doen dan continu naar uw dobber te staren. U krijgt een duidelijk signaal van de beetmelder als de dobber onder water gaat ten teken dat u de lijn kunt binnenhalen. Veel vissers combineren hun hobby met ontspannen. Lekker een dutje doen in het zonnetje terwijl u de hengel uitgooit is nu mogelijk. Het signaal van uw beetmelder zal u wekken als dat nodig is.

Hengelsportartikelen online bestellen

U kunt nu heel gemakkelijk Fox hengelsport artikelen, zoals beetmelders, online bestellen. De webshop van Eurotackle biedt het complete assortiment tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uw bestelling vanaf 75 euro wordt bovendien gratis verzonden. Zo kunt u gemakkelijk vanuit huis uw hengelsport collectie aanvullen of een defecte hengel of andere accessoire gemakkelijk en snel weer in huis halen. U bent dan altijd klaar voor een volgend dagje lekker vissen, in uw eentje of gezellig met vrienden. Naast de producten van Fox vindt u in deze webshop ook producten van andere bekende merken. De keuze is zeer ruim zodat u altijd het artikel zult vinden dat u zoekt.