Passion 4 Web
Image default
Zakelijk

LED Design Holland beantwoordt al je vragen over LED verlichting

Goede LED werkplaats verlichting is essentieel. Professionele lampen zijn nodig zodat er veilig en verantwoord gewerkt kan worden. Het aantal lichtbronnen, de hoeveelheid licht, de kleurtemperatuur: wat nodig is hangt af van de ruimte en het soort werk dat verricht wordt. In veel werkplaatsen brandt de verlichting vrijwel dag en nacht. LED verlichting is dan een slimme keuze.

Overstappen op LED betekent een flinke besparing in de energiekosten. In eerste instantie vergt het natuurlijk een investering, maar op de lange termijn ben je echt goedkoper uit. LED heeft een lager energieverbruik en de lampen gaan veel langer mee. Een ander groot voordeel van LED is dat het helder en rustig (niet trillend) licht geeft. Dit voorkomt klachten als hoofdpijn en vermoeide ogen.

Kantoorverlichting LED is een keus die steeds meer bedrijven maken. LED verbruikt rond 60% minder stroom én geeft een stuk prettiger licht dan bijvoorbeeld TL buizen. Dit zijn niet de enige pluspunten, we noemen er nog een paar:

  • LED lampen hebben een lange levensduur, je hoeft ze veel minder vaak te vervangen dan andere lampen;
  • bij LED kun je kiezen uit verschillende kleurtemperaturen;
  • je kunt extra besparen met armaturen die voorzien zijn van een daglichtregeling en / of aanwezigheidsdetectie.

Overweeg jij over te stappen op LED? Je kunt bij LED Design Holland aankloppen voor advies op maat. LDH zal je wijzen op de financiële voordelen die LED biedt. Zo kun je subsidie  krijgen van de overheid. Naast tips geven, kan LDH ook een lichtplan opstellen. De basis daarvan vormt het soort verlichting dat nodig is. Dit is een algemeen geldende indeling:

  • basisverlichting;
  • sfeerverlichting;
  • functionele verlichting;
  • gerichte verlichting;
  • decoratieve verlichting.

In de meeste gevallen is een combinatie aan te raden. We nemen een kledingwinkel als voorbeeld. Bij de toonbank heb je gerichte verlichting nodig. De pashokjes vragen om functionele lampen. In de etalage gebruik je bij voorkeur sfeerverlichting. Decoratieve lampen zorgen voor extra uitstraling. 

https://www.leddesignholland.nl/