Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een mediator in Almere?

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een mediator in Almere. Dan zit je goed bij Mediation Voor Jou. Er zijn diverse redenen waarom je een mediator zou kunnen inschakelen. Dit kan bijvoorbeeld bij een scheiding of een conflict op het werk. Mediation voor Jou is een laagdrempelige en deskundige praktijk voor mediation. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Je kunt ook bij deze mediatonpraktijk terecht als je op zoek bent naar een mediator in Amsterdam.

Waarom Mediation Voor Jou?

  • Collectief van mediators met elk hun eigen specialisme
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak
  • Deskundige, gespecialiseerde en ervaren MfN-registermediators
  • Bereikbaar van 8:00 tot 20:00, ook in het weekend
  • korte en overzichtelijke trajecten
  • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand

Wat is een mediator?

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die met u meedenkt en meezoekt naar oplossingen in uw conflictsituatie. De mediator werkt samen met jou en de andere partij aan een oplossing. Een mediator is dus iemand bemiddelt. Zo komen jullie beiden goed uit het conflict. Tevens is een mediator goedkoper dan een advocaat.

Bij Mediation Voor Jou heb je altijd een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. In deze tijd wordt uitgelegd wat mediation inhoudt, hoe een mediator jullie kan helpen en krijg je gelegenheid om je vragen te stellen. Tevens zal aan de hand van de informatie die jullie geven het probleem worden geinventariseerd.

Schakel direct een mediator in

Neem direct contact op met Mediation Voor Jou als je in een conflict zit waar geen einde aan lijkt te komen. Samen met jou gaan ze kijken naar oplossingen om het conflict de wereld uit te helpen. Je kunt direct een afspraak maken voor het kennismakingsgesprek. Dit kan altijd al op korte termijn.

https://mediationvoorjou.nl/