Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Naadloos akoestisch plafond

Akoestiek is iets zeer belangrijks in een ruimte. Hierbij maakt het niet uit wat de functie van de ruimte is. De akoestiek in uw ruimte kan verbeterd worden door middel van een akoestisch plafond. Dit is een van de oplossingen die AcoustIQ heeft ontwikkeld om de akoestiek te optimaliseren.

Akoestisch plafond aanbrengen

Vroeger werd de akoestiek van een ruimte verbeterd met akoestische panelen of stoelen met kussens. Dit zijn oplossingen die ruimte innemen. Een akoestisch plafond neemt geen ruimte in en heeft nog meer voordelen dan enkel het verbeteren van de akoestiek.

Het aanbrengen van het plafond gebeurd door middel van een spuittechniek die is ontwikkeld door AcoustIQ. Het voordeel van dit spuitplafond is dat het naadloos aangebracht wordt en dat het snel droogt. De mate van de geluid absorbatie hangt af van de dikte van de akoestische laag.

Geen tijdsverlies met een spuitplafond van AcoustIQ

Het grote voordeel van dit spuitplafond is dat er geen tijdsverlies is. Direct na het aanbrengen van het plafond kan de ruimte schoon opgeleverd worden. Andere oplossingen hebben vaak dat er nog druppels vocht van af komen. Dit is bij het spuitplafond van AcoustIQ niet het geval. Dit spuitplafond is door AcoustIQ zelf ontwikkeld.

Al sinds 1998 ontwikkelt AcoustIQ eigen producten. Door deze ontwikkelde producten en oplossingen zijn ze in staat om akoestisch spuitwerk aan te brengen welke een veel kortere droogtijd heeft dan spuitplafonds van andere bedrijven. Tevens worden alle oplossingen zo biologisch mogelijk ontwikkeld. Bij AcoustIQ staat het welzijn van de aarde centraal. Dit ziet u terug in de oplossingen die door ze gebruikt worden.

Mercuriusweg 5

6971GV Brummen

Tel: 0575 560248

Mail: info@acoustiq.nl

https://www.acoustiq.nl/akoestisch-plafond/