Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

3D animatie laten maken

Een 3D animatie laten maken kan het verschil zijn tussen een geslaagde campagne en een ‘leuk geprobeerd’ variant. Wilt u professioneel overkomen met uw bedrijf en heeft u een duidelijke boodschap of een product dat u op waanzinnige wijze wilt presenteren? Met een 3D animatie komt een boodschap pas echt over. Door een animatiefilmpje te laten maken, kun je op een zeer mooie en uitblinkende wijze communiceren. Of het nu gaat om een instructievideo, een introductievideo of om het verspreiden van een dieperliggende boodschap of een nieuw product: Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Need we say more?

Waarom een animatiefilmpje laten maken?

Eigenlijk is dat net al redelijk toegelicht, maar middels een 3D animatie kunt u goed aan de wereld laten zien wat u doet en wie u bent als bedrijf. Zo kunt u een kort animatiefilmpje laten maken waarin alles over uw bedrijf, een specifiek product of een belangrijk thema helder in beeld wordt gebracht. U kunt zo’n 3D animatie laten maken door Mitsi Studio.

Mitsi is een ontwerpbureau gevestigd in Den Haag en Amsterdam. Met klanten door heel het land, hebben ze een mooi portfolio opgebouwd, dat uitgebreid in te zien is op hun website. Bij Mitsi kunt u verder rekenen op:

  • Ruime mogelijkheden betreft de verwerking van specifieke wensen in animaties en visuals dankzij het gespecialiseerde team;
  • Content creatie op hoog tempo, dus uitdagende deadlines zijn vaak geen probleem;
  • Een all-in one service: Ze bieden alle facetten van A tot Z onder één naam. U communiceert met één partij voor alle visuals;
  • Een vrijblijvende kostenindicatie;
  • Een persoonlijk bezoek bij u op locatie. Een afspraak voor een animatie video laten maken, kan door contact op te nemen.

Wilt u dat Wauw-effect?

Wilt u uw doelgroep verbazen, ze verstelt doen staan? Ga voor dat wauw-effect door een 3D animatie te laten maken. U zult er zelf van verstelt staan wat de creatives van ontwerpbureau Mitsi van een simpele boodschap of productpresentatie kunnen maken. Wat u ook voor opdracht heeft, wilt u hetgeen meer leven inblazen dan kan dat absoluut door een animatiefilmpje te laten maken of een 3D animatie.

Bekijk gerust de website van Mitsi voor hun portfolio en neem contact met ze op wanneer u benieuwd bent naar wat zij voor uw campagne kunnen betekenen.

http://mitsi.studio/