Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Huis taxeren Arnhem

Huis taxeren in Arnhem

Wilt u een huis laten taxeren in Arnhem? Dan bent u bij Van Sonsbeeck Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een makelaarskantoor dat in Arnhem gevestigd is en taxaties van woningen in de regio verzorgt. Wanneer u de aankoop van een nieuwe woning wilt financieren, wilt verbouwen of een hypotheek wilt oversluiten, heeft u daarvoor een taxatierapport nodig. De bank weet aan de hand van dit rapport wat de woning waard is.

Waar wordt naar gekeken?

Bij de taxatie worden diverse aspecten van de woning onderzocht die van invloed zijn op de waarde daarvan. Daarbij kunt u onder meer aan het volgende denken:

    • De mate waarin de woning is onderhouden
    • Inhoud en oppervlakte
    • Kadastrale gegevens en eventuele andere rechten en plichten die aan het huis en de grond eromheen verbonden zijn
    • Milieuaspecten
    • Bestemmingsplan

Op basis van de bovenstaande punten wordt het taxatierapport opgesteld, met daarin zowel een waardeoordeel als een onderbouwing daarvan. Dit rapport voldoet aan de daarvoor gestelde eisen en kan zowel voor woonhuizen als bedrijfspanden opgesteld worden. Wij werken voor taxaties samen met het validatie-instituut NWWI.

Waarom Van Sonsbeeck Makelaars?

Meer weten?

Neem voor meer informatie over taxaties gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)26 38 28 853. Ook kunt u onze website bezoeken.

https://www.vansonsbeeckmakelaars.nl/diensten/huis-taxeren