Passion 4 Web
Image default
Zakelijk

Lees hier wat Virtual Vaults voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Heb je een eigen bedrijf? Dan is de kans groot dat er ook de nodige belangrijke data aanwezig is. Dit kan verkoopdata zijn, maar ook bijvoorbeeld data van klanten. Voor een bedrijf is dit ontzettend waardevolle informatie. We zien nog geregeld dat dergelijke data wordt opgeslagen op een computer. Alleen degene die op de betreffende computer inlogt, kan bij de data. Dit was vroeger een normale gang van zaken, maar tegenwoordig is dit toch vrij ouderwets. Zo wordt data vandaag de dag steeds vaker gedeeld binnen een bedrijf. Op deze manier kunnen alle medewerkers bij informatie die voor hen van belang kan zijn. Je kunt jouw informatie natuurlijk delen via de cloud. Je loopt dan alleen wel het risico dat de data in verkeerde handen terechtkomt. Kies daarom voor Virtual Vaults. In onderstaande tekst vertellen we jou alles over datgene wat een digitale kluis voor jouw bedrijf kan betekenen!

Makkelijk te begrijpen en snel in gebruik te nemen

Met behulp van Virtual Vaults zorg je ervoor dat jouw medewerkers makkelijk bij verschillende documenten en belangrijke bestanden kunnen. Ben je niet bekend met een dergelijke virtual dataroom? Dan denk je mogelijk dat het geen beginnen aan is om met Virtual Vaults te werken. Je moet jouw medewerkers immers eerst weer uitleggen hoe alles werkt. In het geval van dit systeem is dat echter niet noodzakelijk. Iedereen, zowel starters als experts, kunnen binnen een paar seconden uit de voeten met Virtual Vaults. Het is namelijk een fluitje van een cent om documenten te delen in deze digitale omgeving. Het kost je dus niet of nauwelijks tijd om dit in te passen in jouw onderneming.

Beperk de toegang tot documenten

Gedeelde documenten hebben één nadeel: iedereen binnen het bedrijf kan er in principe bij komen. Niet al jouw medewerkers hoeven echter alles in te zien. Daarom zijn veel ondernemers nogal huiverig tegenover het gebruik van bijvoorbeeld clouds. Vitual Vaults heeft hier wat voor gevonden. Bij deze virtuele dataroom bepaal je namelijk zelf de regels. In de digitale omgeving kun je namelijk rechten toekennen aan gebruikers. Bij Virtual Vaults kun je dus zonder problemen mapjes aanmaken met daarin financiële gegevens over jouw bedrijf. Je verleent vervolgens alleen toegang aan de mensen die hier iets mee te maken hebben. Op deze manier voorkom je dat al jouw medewerkers inzage hebben in de financiën. Bij Virtual Vaults bepaal je overigens niet alleen de toegang tot mappen. Je kunt namelijk de toegang tot documentniveau regelen. Hierdoor heb je dus echt helemaal zelf in handen wie er wel en geen toegang heeft tot bepaalde gegevens in een Vitual Vault.

Jouw data in veilige handen

Het is vandaag de dag gebruikelijk om documenten en andere belangrijke info van een bedrijf op te slaan in de cloud. Dit heeft een aantal voordelen. Je kunt bijvoorbeeld overal bij de bestanden wanneer je beschikt over een internetverbinding. Zelfs met jouw smartphone heb je toegang tot een cloud. Nadeel is dat de beveiliging niet altijd even goed is. Sterker nog, soms laat deze behoorlijk te wensen over. Je wilt natuurlijk niet dat de informatie in verkeerde handen komt. Kies dan voor Virtual Vaults! Deze digitale omgeving is namelijk zo veilig als een bank. Je kunt hier dus zonder problemen belangrijke data achterlaten. En uiteraard kunnen alleen de mensen met de bijbehorende rechten toegang krijgen tot de gegevens die je in deze digitale kluis bewaart.

Ontdek het met een demo!

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geraakt over Virtual Vaults? Dan wil je hier mogelijk wel meer over weten. Uiteraard wil je eerst ook zelf ervaren hoe het is om ermee te werken. Heb je een vastgoedbedrijf? Dan kun je een demo van een vastgoed dataroom aanvragen bij Virtual Vaults. Op deze manier ervaar je zelf wat de voordelen hiervan zijn. Je kunt zo’n demo makkelijk en snel inplannen. Ben je na afloop van de demo nog steeds tevreden? Dan ben je benieuwd naar de kosten. In dat geval kun je een prijsaanvraag doen. Op deze manier weet je direct wat Virtual Vaults jou gaan kosten en kun je bepalen of je het de moeite waard vindt.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl