Passion 4 Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Logistieke dienstverlener voor elke groeiende webshop

In deze onzekere periode zijn er veel mannen en vrouwen die vrezen dat ze hun baan zullen verliezen. Om te voorkomen dat ze zonder inkomsten komen te zitten, nemen er veel ontslag om voor zichzelf te gaan beginnen. Ze willen niet meer voor een baas werken en daarvan afhankelijk te zijn. Veel mannen die ontslag hebben genomen, starten een klusbedrijf en voeren daarbij die werkzaamheden uit die ze voor hun baas deden. Bij vrouwen ligt dat anders.

Thuiswerkende vrouwen

Er zijn veel vrouwen die niet meer voor een baas willen of kunnen werken. Veel vrouwen willen, als er kinderen komen, thuis zijn. Omdat ze altijd gewerkt hebben, willen ze ook thuis werken. Daarom beginnen veel vrouwen producten online te verkopen. Toch is het hebben van een webshop niet zo eenvoudig als het klinkt. Er moet vooraf veel geregeld worden. Voordat u daadwerkelijk kunt gaan beginnen moet u zich goed laten voorlichten.

Het opstarten van een webshop.

U moet op de eerste plaats een goed vooronderzoek doen welke producten goed zijn om online te verkopen. Wanneer u dat weet, moet u een goede naam bedenken waarmee u bekend wil worden. Het moet een eenvoudige naam zijn die mensen gemakkelijk kunnen onthouden. Met de uitgekozen pakkende bedrijfsnaam moet u naar de KvK, om u in te laten schrijven. Het hebben van een webshop is goedkoper, dan wanneer u producten gaat verkopen via een fysieke winkel. U moet weten hoe u de boekhouding moet bijhouden voor de belasting en hoe u de BTW moet afragen. Wanneer dat allemaal in orde is, moet u een website hebben. U zou in principe zelf een website kunnen maken, maar dat is niet verstandig. Het moet een website zijn waarop klanten die producten willen kopen die in uw webshop staan snel bij u terecht komen. Daarvoor moet u hoog in Google staan. Ook moet de website mooi, overzichtelijk en snel zijn. Ook moet erin staan hoe de producten besteld en betaald kunnen worden. De manier waarop producten die niet aan de wensen voldoen  en kunnen worden teruggestuurd moet vermeld staan. U moet zelf  producten kunnen toevoegen of verwijderen. Wanneer u de website laat maken door een professional weet u zeker dat u een goede website krijgt. Zodra de website klaar is, kunt u gaan verkopen via uw webshop.

De verkoop starten

Wanneer u online bent en er wordt een product besteld, dan kunt u dat in het begin allemaal zelf nog wel regelen. Het bestelde product moet u uit de voorraadopslag halen, inpakken, adresseren en versturen. Zodra u echter succes heeft zult u meer producten gaan verkopen. U komt op een punt dat u het allemaal zelf niet meer bij kunt houden. Dan moet u de hulp inschakelen van een fulfilment servicebedrijf. Zo’n fulfilment servicebedrijf is Surlogic. U zult eerst een gesprek moeten hebben om de regels op te stellen. Zodra u het met elkaar eens bent kunt u het contract samen tekenen en gaan samenwerken. Daarbij zal uw computer gekoppeld worden met die van Surlogic.

Zodra de computers gekoppeld zijn

Zij nemen vanaf dat moment alle logistieke handelingen van u over. Wordt er een product via uw webshop besteld dan zien ze dat ook op de computer bij Surlogic. Zij halen het bestelde product uit het magazijn, pakken het in en dresseren het. Daarna wordt het dezelfde dag opgestuurd. Door deze manier van handelen kan het bestelde product binnen 24 uur na de bestelling worden afgeleverd. Er kan door deze manier van samenwerken 24/7 besteld worden. De bestellingen zullen daardoor ook toenemen. Ook de toegestuurde producten zullen door Surlogic verwerkt.

Andere werkzaamheden

Doordat alle logistieke handelingen bij uw worden weggenomen, heeft u tijd om uw website bij te werken. U kunt producten toevoegen of verwijderen of de prijzen aanpassen. U kunt zelfs op vakantie gaan, terwijl de verkoop gewoon doorgaat. Ook het bezoeken van andere webshops die vergelijkbare producten verkopen kunt u bezichtigen. U wilt toch graag concurreren met anderen. Door in zee te gaan met een fulfilmentservice bedrijf zoals Surlogic zal het aantal verkochte producten alleen maar toenemen.

https://surlogic.nl/