Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Lunch Woudrichem

Een lekkere lunch in historisch Woudrichem

Nederland kent zoveel mooie plekken, je komt in je leven echt tijd tekort om alles te zien. Neem nou Woudrichem, in het noordwestelijke deel van Brabant: zo’n prachtig historisch stadje met een mooie oude kern. Het is een erg leuke plaats voor groepsactiviteiten Woudrichem en natuurlijk neem je tussendoor ook tijd voor een lunch Woudrichem.

Historische panden, leuke straatjes

Als je op zoek bent naar een leuke locatie om op stap te gaan, dan is een vriendengroep uitje Woudrichem een bijzondere optie. Het heeft niet die grote, landelijke bekendheid, maar absoluut uitstraling. Woudrichem is een stadje met 4.000 inwoners die allemaal trots zijn op de plek waar ze wonen. Het is in historisch opzicht ook belangrijk dat die oude kern bewaard is gebleven. Voor groepsactiviteiten Woudrichem en het Land van Heusden en Altena is het dan ook een mooie basis. Ontdek de vele mooie panden die het stadje kent, bekijk al de beklinkerde straatjes. Inderdaad, als jij een vriendengroep uitje Woudrichem organiseert, zal je alleen maar positieve reacties krijgen.

Dokter Tinus

Ken je de televisieserie Dokter Tinus, die vanaf 2012 een paar jaar te zien was bij een commerciële zender? Hij is opgenomen in dit aantrekkelijke stadje. Wandel er eens rond en zie wat er allemaal te beleven valt. Heb je inmiddels honger gekregen? Dan wordt het tijd voor een lunch Woudrichem.

Gevarieerd eten in Woudrichem

Dokter Tinus zal ’t vast uitstekend vinden dat je gevarieerd eet. Jullie lunch Woudrichem mag dus best eens bestaan uit een heerlijk bistrogerecht of een smakelijke maaltijdsalade. Maar onderbreek je je vriendengroep uitje Woudrichem voor een lekkere burger of bal, dan zal hij daar geen moeite mee hebben. Gaan de kinderen mee tijdens jullie groepsactiviteiten Woudrichem? Dan zijn ze vast niet uit de leuke speelhoek te krijgen. Beloof je dat jullie ook nog een kasteel gaan bezoeken, dan staan ze vast te springen.

https://bal-dadig.nl/