Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

MJOP nodig

Een professioneel bouwkundig adviesbureau

Zowel bij de aankoop als verkoop van een woning is het raadzaam een bouwkundig rapport in je bezit te hebben. Zo kan je steeds aantonen dat het pand in een goede staat verkeert. Ben je op zoek naar een bouwkundige keuring Den Haag, dan kan je altijd bij Bouw Advies Van Der Steuijt (BAS) terecht. Als specialist in renovatie, onderhoud en nieuwbouw geeft dit bouwkundig adviesbureau je graag meer informatie over de kwaliteit en de bouwtechnische staat van je woning!

Een bouwkundige keuring

Tijdens een bouwkundige keuring Den Haag wordt de staat van een woning nauwkeurig bestudeerd en worden alle technische problemen in kaart gebracht. Met een bouwkundig rapport kan je als verkoper van een woning onzekere kopers over de streep trekken, terwijl je als potentiële koper een sterke onderhandelingspositie verkrijgt. In een bouwkundig rapport van BAS zal je trouwens ook meteen efficiënte oplossingen voor alle gebreken terugvinden.

Een duidelijk meerjarenonderhoudsplan

Naast bouwkundige rapporten kan je ook een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) door BAS laten opstellen. Het MJOP omvat verschillende afspraken en informatie over de staat en het onderhoud van je woning. Hierdoor krijg je een duidelijk overzicht van al het noodzakelijk onderhoud, zodat je tijdig actie kan ondernemen om eventuele schade te voorkomen. Preventief onderhoud zal immers renovatie en veroudering voorkomen.

Experts met jarenlange ervaring

Verder kan BAS je ook bijstaan tijdens een renovatie of een nieuwbouw. Zowel particulieren als ondernemers en beleggers kunnen bij het bouwkundig adviesbureau terecht. BAS bestaat uit bouwkundige experten met jarenlange ervaring. Ze zorgen steeds voor een efficiënte planning en een snelle uitvoering. Bovendien voorzien ze je steeds van professioneel advies op gebied van renovatie en onderhoud, zodat niets een succesvolle (ver)koop je nog in de weg zal staan!

https://www.bavds.nl/