Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Lunchen Woudrichem

Wat maakt ‘T Oude Raedthuys uniek

Het is een authentiek 500 jaar oud historisch gebouw waar een verscheidenheid aan gerechten gericht op verse producten geserveerd wordt. Het is een fantastische ontmoetingsplaats die ook als trouwlocatie Woudrichem in de kijker staat. Op feestlocatie Woudrichem spelen ze in op de klassieke fusionstijl voor een redelijke prijs.

De restaurantkaart biedt veel mogelijkheden om te lunchen in Woudrichem. U kunt er samen met een groep mensen lunchen in een van de prachtige ruimtes van feestlocatie Woudrichem.

Authentieke trouwlocatie in Woudrichem

’T Oude Raedthuys is de officiële trouwlocatie van Woudrichem. Ze dragen graag bij aan een onvergetelijke dag. Naast bruiloften kunt u ook onvergetelijke lunches of belangrijke bijeenkomsten organiseren. Ze bieden verschillende pakketten die naar behoefte kunnen worden ingevuld.

Ontmoetingsplaats voor alle gelegenheden

Op basis van uw voorkeuren stellen ze graag diverse arrangementen voor uw gezelschap samen. Dit kan een lunch in Woudrichem zijn, maar ook een heerlijk walking dinner of buffet naar uw wensen. Hun drie verschillende zalen maken ze ideaal voor feesten in Woudrichem. Ze bieden plaats aan maximaal 110 personen en wordt gebruikt voor commerciële en privédoeleinden. Hierbij kunt u denken aan bruiloften, feesten, private diners, recepties en vergaderingen.

De kelder is het prachtige decor van een wijndegustatie

De muurschilderingen zorgen voor een warme sfeer. Deze ruimte is een ideale plek voor een bedrijfsborrel, diner of buffet. Het souterrain biedt plaats aan minimaal 25 personen en maximaal vijftig personen om een ​​geslaagde dag te garanderen. Bij mooi weer is het terras ook een uitkomst om te lunchen in Woudrichem

Met een kleine groep op de bovenste verdieping

De bovenste verdieping van ’t Oude Raedthuys kijkt uit over de enorme straat. Dit is een ideale ruimte voor besloten diners met kleine groepen. Ook voor vergaderingen is dit een goede plek. Deze ruimte is geschikt voor maximaal twaalf gasten.

https://ouderaedthuys.com/