Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Zin in een zoet uitstapje

Zin in een zoet uitstapje

In de zomer is het heerlijk om op een terras te zitten met een lekkere coupe ijs. Maar als de zomer voorbij is, kan dat zomerse gevoel even worden vastgehouden door bij een ijssalon van die coupe te gaan genieten. Woont u in Eindhoven of omgeving, dan is het de moeite om een bezoek te brengen aan ijssalon Zinin ijs & chocolade . Zij zijn gevestigd in het Woensels Winkelcentrum in Eindhoven. Behalve eigengemaakt Italiaans ijs hebben ze nog andere lekkere dingen om van te genieten, zoals bonbons, macarons en bubble tea.

Bonbons Eindhoven

IJssalon Zinin ijs & chocolade biedt naast ijs ook overheerlijke bonbons. Deze worden vervaardigd met 100% biologische chocolade van cacaobonen die verbouwd zijn door lokale biologische cacaoboeren in Tanzania. Het gaat hier dus om Fairtrade. Iemand die deze bonbons geschonken krijgt, zal er zeker blij mee zijn, maar ze zijn ook onweerstaanbaar om zelf op te eten. Alleen al het bekijken van de foto’s van deze bonbons Eindhoven op de website, doen u watertanden.

Macarons kopen Eindhoven

Als u weleens in Frankrijk bent geweest, dan bent u ze zeker tegengekomen. De macarons, Franse koekjes in allerlei kleuren. Ze zijn gemaakt van amandelmeel, krokant van buiten en zacht van binnen. Zinin ijs & chocolade verkoopt zelfgemaakte macarons in allerlei smaken en kleuren. Deze zijn wat groter dan de traditionele Franse macarons. En de meeste smaken van deze macarons zijn glutenvrij, dus u kunt deze macarons kopen Eindhoven als geschenk voor familie of vrienden met een glutenallergie, dat is zeker een geschikt geschenk.

Eindhoven bubble tea

Bubble tea is een combinatie van thee, melk, vruchtensiroop en tapioca balletjes (balletjes van cassave). Het heet bubble tea, omdat het flink wordt geschud en er dan luchtbelletjes (bubbles) ontstaan. Het is een Aziatische drank, die door de hele wereld steeds meer aan populariteit wint. Het is een zoete drank en in veel smaakvarianten verkrijgbaar. Nieuwsgierig geworden? U kunt deze Eindhoven bubble tea komen proberen bij Zinin ijs & chocolade. Hebt u zin om er even lekker uit te gaan en iets zoets te gaan eten of drinken? Breng dan een bezoek aan Zinin ijs & chocolade voor een lekkere ijscoupe of Eindhoven bubble tea. Ook als u bent wezen winkelen in Winkelcentrum Woensel is het fijn om even in deze ijssalon neer te strijken. En als u thuis wilt nagenieten, dan neemt u een doosje lekkere macarons of bonbons mee naar huis.

https://www.zinin-ijsenchocolade.nl/