Passion 4 Web
Image default
Tuin en buitenleven

Luxe chalets in de Ardennen

Ben jij aan de beurt om het familie-uitje van dit jaar te plannen? Of wil je een paar dagen met vrienden ertussenuit? Kijk dan eens voor een vakantie in de Ardennen! Zodra je de Belgische grens bereikt ben je meestal slechts een half uurtje verwijderd van de wilde natuur die de Ardennen te bieden heeft. Dichte bossen, hoge kliffen en flinke bergen staan je te wachten op deze avontuurlijke vakantie. Nu nog opzoek naar een geschikte chalet voor je groep. Geen zorgen, in deze blog vertellen wij over de beste chalets in de Ardennen.

Tiny house

Je hebt de term ‘Tiny house’ vast wel eens voorbij horen komen. Deze kleine huisjes, vaak op wielen, zijn gemaakt om een zelfvoorzienend leven te kunnen leiden. Het is minimalistisch ingericht, zodat men veel buiten de deur kan zijn en één worden met de natuur. En waar kun je nu beter met de natuur verbinden dan in de Ardennen? Hier worden de Tiny Houses steeds populairder, wanneer je buiten de deur stapt bevind je je midden in de natuur. Voorzieningen als een verwarming, wifi of een tv zul je hier niet snel vinden. Het is de bedoeling om zo eenvoudig mogelijk te leven!

El Clandestino

Dit prachtige vakantiehuisje midden in de bossen van de Ardennen was vroeger een schuur. Deze schuur is helemaal opgeknapt en voorzien van alle gemakken. Het is bewaard gebleven in de oude stijl. Je hebt vanaf het privéterras uitzicht over de prachtige weilanden, dit kun je allemaal tot je nemen in de jacuzzi. De schuur is zoveel mogelijk authentiek gebleven met veel hout erin verwerkt. Ondanks dit is de chalet voorzien van een airco en zelfs een kachel!

La Maison Verte

Ben je opzoek naar een huis voor je complete familie? Zoek dan niet verder! Dit prachtige vakantiehuis in een rustig dorpje midden in de Ardennen is alles wat je nodig hebt. Het is een volledig energie neutrale chalet voorzien van een sauna, barbecue, Jeu de Boules veld en nog veel meer. Met ruime kamers heeft iedereen de ruimte om uit te rusten, om vervolgens samen te komen in de grote eetruimte. Twijfel niet langer, de reviews spreken voor zich!