Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Maak de lekkerste en gezondste gerechten met tonijn in blik klaar

Dat vis erg lekker is, wist u vast wel. Bovendien was u waarschijnlijk al bekend met het feit dat vis zeer gezond is. Maar weet u ook wát vis nu zo gezond maakt? Vis zit vol met omega 3-vetzuren en mineralen, zoals vitamines en calcium, en precies deze stoffen zijn gezond voor u. Sterker nog, als u minimaal twee keer per week vis eet, verkleint u het risico op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten. Daarnaast zorgen deze voedingsstoffen voor de stimulering van de ontwikkeling van de hersenen. Een hoop voordelen die maken dat u er het beste een gewoonte van kunt maken om vis regelmatig toe te voegen aan uw eetpatroon. Kies bijvoorbeeld voor tonijn in blik van Deepblue. Waarom tonijn in blik, en waarom van deze specialist? Lees snel verder en ontdek de voordelen.

Zorgeloos genieten van duurzaam gevangen vis

U kunt eigenlijk al zorgeloos genieten van vis vanwege de goede eigenschappen. Maar kiest u voor de vis van Deepblue, bijvoorbeeld hun tonijn in blik, dan geniet u helemáál zorgeloos. Dat komt omdat de MSC-gecertificeerde tonijn sinds januari 2020 verkrijgbaar is met Fair Trade certificering, wat het een duurzame vis maakt. De vissers vangen de wilde tonijn in de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan, terwijl ze de natuur en duurzaamheid van het proces goed in de gaten houden. Zo vangen ze hun tonijn bijvoorbeeld altijd ‘dolfijnvriendelijk’. Bovendien houdt de specialist tijdens de verwerking rekening met de werkomstandigheden van de vissers en arbeiders uit de fabrieken. Redenen genoeg om tonijn in blik van deze specialist te kopen!

Geniet van de lekkerste recepten met tonijn in blik

Natuurlijk zou u ook voor tonijn in blik moeten gaan vanwege de heerlijke smaak. Zeker als u gaat voor de tonijn van Deepblue. Deze tonijn zit namelijk binnen 16 uur na vangst al in blik, waardoor de voedingswaarden en smaken behouden blijven. Dat maakt deze tonijn onweerstaanbaar in een salade, in een pasta, op een broodje, in risotto… Waarin eigenlijk niet?

Neem gerust contact op met deze specialist

Heeft u nog vragen over de producten of productiewijze van deze specialist? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij staan klaar om u van allerlei informatie te voorzien. Heeft u ook al een heerlijk recept met tonijn in blik in gedachten?

https://deepblue.nu/

Gerelateerde artikelen

Hier kunt u kiezen voor onder andere een proefpakket van Valpolicella wijn

Zoekt u een leuk restaurant in Bergen op Zoom?

De beste zaalverhuur in de omgeving van Alblasserdam vindt u hier