Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Maak een onvergetelijke rondreis door Bali en Java of ga met de kinderen naar Sri Lanka

Wilt u graag de wereld ontdekken? Dan zijn er een hoop mooie plekken die het bezoeken waard zijn. Waan uzelf in andere culturen en prachtige natuurgebieden en kijk uw ogen uit in de meest mooie landen. Bij Original Asia helpen ze u graag met het samenstellen van een onvergetelijke reis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis door Bali en Java? Of wanneer u graag met de kinderen op pad wilt, is een rondreis door Sri Lanka met als afsluiter de Malediven een echte aanrader.

Een prachtige rondreis door Bali en Java

Indonesië is een fantastisch land met diverse bijzondere plekken. Ga voor een rondreis door Java en Bali en ontdek in een rustig tempo verschillende plekken. In Midden-Java mag een bezoek aan de indrukwekkende Borobudur niet ontbreken. Dit is het grootste boeddhistische monument ter wereld! Tevens kent Java een boeiende steden en prachtige tempels. Sluit af om de machtige Bromo vulkaan en bekijk zonsopkomst daar. Deze ervaring zal u nooit meer vergeten! Reis door naar Bali en proef de gezellige sfeer die op het eiland heerst. Ga snorkelen, zwem met dolfijnen in Lovina, bekijk de rijstvelden van Sidemen of bezoek Monkey Forest in Ubud. Een rondreis door Bali en Java mag niet ontbreken op uw bucketlist!

Een rondreis met de kinderen door Sri Lanka en de Malediven

Wanneer u graag met de kinderen op rondreis wilt, is Sri Lanka een uitstekende bestemming. Ga deze avontuurlijke familiereis aan en ontdek de bijzondere mix van cultuur en natuur. Start in Negombo en trek vervolgens het binnenland in. In de ‘Culturele Driehoek’ vindt u namelijk een prachtige streek vol met ruïnes, tempels en oude koningssteden. Bezoek een olifantenopvang en voer en was deze bijzondere dieren. Beklim Pidurangala Rock en maak de welbekende treinreis door de bergen en valleien. Eindig uw bezoek in Sri Lanka door een korte vlucht naar de Malediven te maken. Zwem in de kraakheldere zee en waan uzelf in een idyllisch, tropisch paradijs. Wilt u meer weten over een rondreis met de kinderen door Sri Lanka? Stel zelf uw rondreis samen bij Original Asia en start met het ontdekken van de wereld!