Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Maak een onvergetelijke rondreis door Italië of Spanje

Tegenwoordig willen we meer dan ooit de wereld rondreizen. Zodra de grenzen weer open gaan, heeft u vast al een aantal bestemmingen in gedachte die u graag wilt bezoeken. De bestemming hoeft echt niet ver weg te zijn, want in Europa valt er ook genoeg te ontdekken. Maar een rondreis door Italië of Spanje en ontdek prachtige landschappen, rijke culturen en smaakvolle, plaatselijke gerechten.

Maak een culinaire reis door Italië en bezoek het eiland Sicilië

Wanneer we denken aan Italië, denken we aan pasta, pizza en wijn. Maak kennis met culinair Italië door een rondreis te maken langs diverse streken en topadressen. Pasta eet u in Rome, limoncello drinkt u in Positano en wild en truffel eet u in Piëmont. Wanneer uw buik gevuld is, wordt het tijd om uw rondreis voort te zetten naar het eiland Sicilië onderaan de hak van Italië. Hier ontdekt u de rijke geschiedenis en maakt u een onvergetelijke roadtrip langs mooie stranden en indrukwekkende vulkanen. De sporen van de Noormannen, Romeinen en Grieken zijn in Sicilië nog volop te vinden.

Verblijf tijdens uw rondreis door Spanje in sfeervolle paradores in Andalusië

Andalusië is in Spanje een van de zeventien autonome regio’s. Hier liggen verschillende bekende steden die u ongetwijfeld wilt bezoeken tijdens uw rondreis door Spanje zoals Málaga, Sevilla, Ronda, Córdoba en Granada. Andalusië heeft zeer veel historische interessante steden en vele Architectonische hoogstandjes. Wanneer u een dag heerlijk heeft rondgestruind, komt u aan het eind van de dag terug in uw Parador. Dit is een hotel in een historische gebouw. Dit kan een haciënda, klooster of oud kasteel zijn. Een verblijft in een sfeervolle paradores is een echte must tijdens uw rondreis door Spanje!

Doe inspiratie op door de voorbeeldreizen van dit reisbureau te bekijken

Ziet u een rondreis door Italië of Spanje helemaal zitten, maar weet u nog niet precies welke route u wilt afleggen? Bekijk dan de voorbeeldreizen die Vámonos Travels heeft opgesteld. Dit reisbureau helpt u graag bij het ontwikkelen van uw droomreis, want zij zijn een ware specialist als het gaat om de wereld verkennen! Laat hen uw wensen en voorkeuren weten en zij stellen uw droomreis eenvoudig voor u samen.