Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Makelaarskantoor Hoogeveen, een heel goed adres voor iedereen

Makelaarskantoor Hoogeveen. Het is ochtend en het is nog tamelijk vroeg. Het is vijf minuten voor zeven om heel erg precies te zijn. Het is maandag negen mei en de eerste persoon die het kantoor in gaat is Mia van de Bal – van de Bol. Zij is de secretaresse van het kantoor. Zoals eerder vermeld heeft zij een heel erg groot en uitgebreid takenpakket. Het eerste wat Mia van de Bal – van de Bol iedere maandag doet is de rommel, de spullen opruimen. Makelaarskantoor Hoogeveen.

Er staat een bijzondere woning te koop, het oude postkantoor in Diever

Makelaarskantoor Hoogeveen. We bedoelen dan uiteraard de spullen en het afval dat zich in de ruime kamer bevindt waar iedere vrijdag wordt geborreld. En er wordt niet alleen geborreld, er wordt ook flink gekletst en gepraat, naar hartenlust. En hierbij worden ook dingen gezegd die absoluut vertrouwelijk zijn. Op een gegeven moment moest er een keuze worden gemaakt welke ruimte geschikt zou zijn als borrelkamer. De keus is daarbij gevallen op een mooie en ruime kamer in het midden van het grote gebouw. Makelaarskantoor Hoogeveen.

Op 19 mei is er een informatieavond over het nieuwbouwplan De Kei in Borger

Makelaarskantoor Hoogeveen. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand iets kan opvangen van de vele en lange gesprekken die in de borrelkamer worden gevoerd. Het eerste wat Mia van de Bal – van de Bol doet is sorteren. Mia van de Bal – van de Bol legt het afval bij elkaar op een hoop. Dan gaat Mia van de Bal – van de Bol alle afval scheiden in drie of beter gezegd vier verschillende soorten. Allereerst de lege flesjes en ander glaswerk dat in de glasbak terecht komt.