Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Manieren om wieltjes te verwerken in je huis

Wieltjes kunnen jouw woning en leefgemak een echte boost geven. Door gebruik te maken van wieltjes in de woning, kan de mobiliteit van jouw interieur toenemen. Wil je weten op welke manieren jij gebruik kunt maken van wieltjes in jouw woning? Lees dan gauw verder voor unieke tips en tricks om wieltjes in jouw interieur te gebruiken.

Rollende stoelen

Jouw eetkamer loopt op rolletjes met wielen onder stoelpoten van de stoelen. Zo heb je nooit meer gedoe met het schuiven van stoelen en kun je de stoelen een stuk makkelijker bewegen. Dit is niet alleen handig voor jou, maar ook ideaal voor jouw vloer. Dankzij de wieltjes hoef je niet meer te schuiven en voorkom je strepen op de vloer. Het is dus een win-win situatie.

Bureaustoel naar keuze

Heb je een nieuwe bureaustoel nodig, maar lukt het niet om een geschikt model te vinden? Een bureaustoel kan al gauw lomp staan. Zeker wanneer je een hip thuiskantoor wilt creëren, kan een lompe bureaustoel jouw interieurstijl misstaan. Je kunt eenvoudig zelf een bureaustoel creëren, door wieltjes toe te voegen aan een mooie stoel. Zo kun je van een “normale” stoel, een bureaustoel maken.

Opslagruimte

Heb jij een kleine woning en moet je slim omgaan met de ruimte die je hebt, of ben je gewoon iemand die van praktische oplossingen houdt? Dan kun je jouw opslagruimte omtoveren tot een praktische ruimte. Je kunt een schuifkast op wielen maken. Zo kun je altijd handig bij jouw spullen. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor in de keuken. Heb jij een voorraadkast? Maak hier dan een handige schuifsysteem op wielen in. Je kunt de deur openen en de opslag eruit rollen. Zo kun je veel beter zien wat je op voorraad hebt en het is nog praktisch ook.

 

Laat jouw interieur rollen met wieltjes. Je kunt wieltjes voor jouw meubels eenvoudig shoppen bij WielenOutlet. WielenOutlet is een online store met een gigantisch aanbod aan wieltjes. Hier vind je wielen voor alle situaties, in alle kleuren, maten en vormen. Zo kun je jouw stoelen, banken en tafels voorzien van een handig oprolsysteem. Zo kun je jouw interieur eenvoudig bewegen en heb je dus nooit meer last van vervelende schuif strepen op de vloer.