Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Manuele therapie in Zeist

Ben jij op zoek naar een fysiotherapeut die jou manuele therapie in Zeist kan bieden? Dan heb je geluk, want voor deze fysio in Zeist kun je terecht bij Fysiotherapie Zeist West. Hier werken meerdere fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in manuele therapie. Manuele therapie is specialisatie die zich richt op functiestoornissen van de gewrichten als verklaring voor bepaalde klachten. Is het voor jou pijnlijk en/of moeilijk om een specifiek gewricht of deel van het lichaam te bewegen? Dan zou manuele therapie zeker weleens de oplossing voor jouw klachten kunnen zijn.

Hoe werkt fysio in Zeist?

Natuurlijk is het aan een fysiotherapeut in Zeist om te beoordelen welke vorm van fysiotherapie het beste bij jouw klachten past. Daarom vindt er eerst een intake plaats waarbij gekeken wordt naar jouw klachten en de pijn die je ervaart. Op basis daarvan wordt er een plan opgesteld en wordt gekeken welk therapieën er eventueel gecombineerd kunnen worden en waar de hoofdfocus op ligt. Naast dat er kleine oefeningen gedaan worden ter beoordeling van jouw klachten, worden er ook vragen gesteld. Zo kun jij precies alles kwijt aan de fysiotherapeut in Zeist wat jij wilt laten weten over je klachten en kan hier rekening mee gehouden worden.

Diverse therapieën

Binnen de ‘standaard’ fysiotherapie vallen therapievormen zoals: bewegingstherapie, fysische therapie, medical taping en ademhalingsoefeningen. Daarnaast bestaan er verbijzonderingen die specifieke klachten beter kunnen verhelpen dan de standaard fysiotherapieën en dat zijn:

  • Manuele therapie
  • OriGENE therapie
  • Dry needling

Heb jij bijvoorbeeld erge rugklachten? Dan is de kans groot dat jij OriGENE therapie krijgt als fysiotherapiebehandeling. Zitten er waarschijnlijk zenuwen knel bij jou, ook in je rug, dan kan dat middels triggerpoints verholpen worden met dry needling. Toch is dit zeker niet in een oogwenk te bepalen en daarom begin je altijd met een onderzoek bij de fysio in Zeist.

Persoonlijke behandeling van klachten

Geen patiënt is hetzelfde, ook al kunnen dezelfde soort klachten bij mensen spelen. Jij wordt bij Fysiotherapie Zeist West gegarandeerd persoonlijk behandeld. Je krijgt een vaste fysiotherapeut in Zeist aangewezen die altijd op de hoogte is van jouw vorderingen. Met een persoonlijk behandelplan ga je samen met de fysiotherapeut werken aan een voorspoedig herstel van de klachten of blessure. Neem gerust contact op met Fysiotherapie Zeist West voor fysio in Zeist op maat!

http://www.fysiotherapiezeistwest.nl/