Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Wat is MaatRepair?

MaatRepair is een herstelbedrijf dat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd in het herstellen van veel verschillende soorten schade. Naast het herstellen van schade in eigen beheer, werkt MaatRepair met diverse freelancers. Deze kritisch geselecteerde freelancers zorgen ervoor dat MaatRepair ervaring heeft met uiteenlopende soorten schade. MaatRepair streeft naar een optimaal serviceniveau waarbij zij bijvoorbeeld ook contact onderhouden met de betrokkenen en de opdrachtgever desgewenst voorzien van een helder herstelrapport. Uniek is dus dat er niet puur wordt gekeken naar het feitelijke herstellen, maar dat een groot deel van het proces uit handen wordt genomen. Dit biedt zekerheid en comfort.

Waarvoor kunt u terecht bij MaatRepair?

In hoofdzaak houdt MaatRepair zich bezig met schadeherstel, reiniging en onderhoud. Een concreet voorbeeld is herstel van schade in de keuken. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een composiet aanrechtblad polijsten. Het slopen van een keuken lijkt soms nodig, maar meestal is een keuken nog goed te herstellen. Een goed herstel kan dus veel geld schelen.

Keukenherstel is echter slechts één van de dingen waar MaatRepair zich mee bezighoudt. Zo kunnen zij bijvoorbeeld ook uw kozijnen herstellen. Hierbij repareren zij deuk- en breukschades aan aluminium en kunststof kozijnen door deze te lassen, te plamuren en/of te polijsten. Andere voorbeelden zijn het herstellen van schade in het interieur van uw boot, caravan of camper. Ook meubel-, kleding-, inbraak- en aardbevingsschade vallen onder de expertise. Kort gezegd weet MaatRepair oplossingen te bieden voor bijna alle soorten schade.

Gespecialiseerd schadeherstelbedrijf

MaatRepair is een herstelbedrijf dat specialistisch te werk gaat bij het herstellen van veel soorten schade. Zij kunnen het proces voor een groot deel uit uw handen nemen. Schadeherstel aan de keuken of aan kozijnen zijn slechts twee voorbeelden van de soorten schade die door MaatRepair te herstellen zijn.

https://maatrepair.nl/