Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Massage cursus masseur

Ben jij masseur of wil je dat graag worden en zoek je naar een massage cursus voor het geven van een holistische massage? Die kun je volgen bij Positive Touch. Zij bieden diverse cursussen aan voor masseurs die net beginnen of zich als professioneel masseur willen verdiepen in nieuwe technieken en takken binnen de holistische massage en bewustwording.

Positive Touch is een opleidingsschool voor masseurs die zowel cursussen als complete opleidingen aanbiedt. Tijdens deze cursussen leer je een compleet pakket aan vaardigheden die je daarna direct in de praktijk kunt toepassen in je eigen praktijk. Interessant voor jou? Ontdek hier het cursusaanbod.

Wat is het cursusaanbod?

Als School voor Holistische Massage en Bewustwording blijft Positive Touch het massage cursusaanbod steeds ontwikkelen. Zo blijft het aanbod ook interessant voor gevorderde masseurs. E is dan ook altijd een massage cursus voor jouw niveau.

Als beginner kun je o.a. kiezen voor de basiscursus integrale massage, waarin je leert een integrale holistische massage te geven. Alle basistechnieken komen aan bod in deze cursus masseren. Daarbij is masseren vanuit contact en werken vanuit een goede houding en grounding altijd de basis. Hier zal de focus op liggen en jij leert om heel bewust met aandacht voor de persoon op je massagetafel te masseren.

Meer geïnteresseerd in haptonomisch masseren? Dat is masseren met de focus op de manier van aanraken in de massage. Door bewust aan te raken leer je proberen de ontvanger lichaamsbewust te zijn van binnenuit. In deze cursus leer je jouw ontvanger deze helende, diepgaande en transformerende ervaring te bieden.

Meer cursus informatie

Ben je nieuwsgierig geworden of een gespecialiseerde massage cursus van Positive Touch iets voor jou is? Bekijk dan gerust meer informatie over de diverse massages op de website van Positive Touch.

https://www.positivetouch.nl/