Passion 4 Web
Image default
Beauty en verzorging

Meer dan een schoonheidssalon in de buurt van Goes

MOOOI makers & kappers is in 1996 door Amanda Plasschaert opgericht. Zij startte toen haar kapsalon in Rotterdam. In 2001 verhuisde zij naar Heinkenszand waar zij een oud pand aan de Dorpsstraat omtoverde tot een fantastische kapsalon. Door een snelle groei van het klantenbestand waren er al snel meerdere medewerkers nodig en vanuit daar is de schoonheidssalon nabij Goes ontstaan. Met inmiddels twee locaties heeft deze onderneemster het goed voor elkaar. Kwaliteit is voor dit bedrijf heel belangrijk en daar wordt dan ook goed in geïnvesteerd, zowel op het gebied van trainingen als uitbreidingen op andere fronten. Deze onderneming biedt u echt het totale plaatje.

Online reserveringssysteem

Bij deze schoonheidssalon in de buurt van Goes is het mogelijk om online te reserveren. Bij het maken van deze reservering op één van de locaties, vindt u ook direct het prijsschema voor de betreffende behandelingen. U kunt kiezen voor een knipbeurt, maar er is nog veel meer aanbod. Zo vindt u bij de reserveringsmogelijkheid ook zaken als huid, handen, pedicure, make-up en visagie, ontharen en bindweefselmassages. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een behandeling, krijgt u de mogelijkheid om een medewerker te kiezen. Heeft u geen voorkeur? Dan kunt u dit ook aangeven. Vanuit daar kunt u een datum en ook tijdstip reserveren waarop u langs wilt komen. Als laatste vult u uw contactgegevens in en u ontvangt daarna een bevestiging van de afspraak per e-mail.

Liever persoonlijk contact?

Wilt u toch liever persoonlijk contact met een medewerker van deze schoonheidssalon nabij Goes? Ook dat is mogelijk. Op de website staan de telefoonnummers vermeld van beide vestigingen. U kunt tijdens openingstijden contact opnemen met één van de medewerkers en daaraan uw vragen stellen. Heeft u een behandeling gevonden die bij u past? Dan is het vanuit daar ook mogelijk om telefonisch een afspraak voor deze behandeling in te plannen.

https://moooi.nu/