Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Mobiele koffiebar inclusief barista huren

Bij 85% van de Nederlanders wordt het eerste kopje koffie al voor 08:00 uur ’s ochtends gedronken. Vaak om wakker te worden,  te socializen of gewoon voor de lekker. Want per dag wordt er wel 6.5 liter koffie gedronken in ons kleine kikkerlandje. Dus hoe zorg je ervoor dat je medewerkers, collega’s of vrienden nou écht onder de indruk zijn van een kopje vloeibaar goud? Juist, door een (koffie) bar met barista te huren bij Bar Company.

Waar huur je een koffiebar met barista?

Er zijn niet veel bedrijven die de combinatie van (mobiele) bar inclusief professionele barista verhuren. Bar Company doet dit wel. Zij zorgen ervoor dat jij volledig ontzorgd wordt en dat jouw gasten genieten van een heerlijk kopje koffie. De barista zorgt letterlijk voor een warm welkom en een leuk babbeltje. Zij kunnen je namelijk alles vertellen over de koffie die ze schenken. Er wordt namelijk niet zo maar een kop koffie gemaakt, Bar Company heeft een eigen specialty koffieblend ontwikkeld. Daarnaast zijn de barista’s gecertificeerd en getraind in gastheerschap. Wanneer je wel al een bar en machine hebt maar je bent nog op zoek naar het missende puzzelstukje, kun je ook alleen een barista huren. Bar Company luistert graag naar jouw wensen en zorgt voor een op maat gemaakt aanbod. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wat zijn mijn voordelen?

De voornaamste reden om een bar met barista in te huren is omdat je er dan zelf geen omkijken naar hebt. Het enige wat je zelf hoeft te doen is te zorgen voor een mooi plekje waar de barista komt te staan. De op- en afbouw wordt geregeld en je weet zeker dat jouw gasten voorzien zijn van een goede kop koffie. Er zullen vast een paar mensen rond lopen die niet gecharmeerd zijn van een kopje koffie. Gelukkig wordt er voor hen ook (verse munt)-thee geschonken. Er is zelfs gedacht aan speciale dieet-wensen; er worden namelijk drie soorten melk meegenomen.

https://www.barcompany.nl/