Passion 4 Web
Image default
Auto's en Motoren

Net zo fijn rijden als de rest, maar dan in een rolstoel

In een rolstoelbus van Freedom auto aanpassingen zit de rolstoelgebruiker net zo comfortabel als de rest van de passagiers. Door een speciale bodemverlaging van roestvrijstaal kan de rolstoel namelijk zo geplaatst worden dat de rolstoelgebruiker op dezelfde hoogte zit met zijn of haar gezicht als de rest. De rolstoel staat ook rechtop, zodat de rolstoelgebruiker niet achterover hoeft te hangen. Zo kun je vanuit de rolstoel in de rolstoelbus gewoon naar buiten kijken tijdens het rijden, in plaats van naar het interieur van het voertuig.

 

Mogelijke aanpassingen

Natuurlijk hoort bij een rolstoelplaats in een rolstoelauto ook een bevestigingssysteem en een oprijplaat. Als het nodig of gewenst is kan er ook een lier of een lift bij geplaatst worden. Als deze organisatie de lift inbouwt, zal de lift van het merk Fiorella zijn, of van AMF, Braun, Ricon, Anteo of Dhollandia. Fiorella staat bekend om mooi design dat goed toepasbaar is op verschillende rolstoelbussen en hoge kwaliteit producten. De rolstoelbussen van Freedom auto aanpassingen voldoen daarnaast ook aan alle Europese veiligheidsnormen.

 

Gratis proefrit en advies

Je kunt een proefrit maken en advies inwinnen over welke rolstoelbus voor jouw situatie het meest ideaal is. De adviseurs komen bij jou thuis voorrijden met de rolstoelbus die je wil uitproberen en leggen alle mogelijkheden en opties aan je voor en leggen uit hoe de rolstoelbus en de aanpassingen precies werken. Hier hoef je zelfs niet voor te betalen. Dus kijk op de website en maak een afspraak voor meer informatie over de mogelijkheden.

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/rolstoelbus/