Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Nieuwste soorten kerstverlichting

Wat is er leuker dan ieder jaar je huis versieren met de nieuwste kerstverlichting die momenteel op de markt is. Voorbeelden van producten die dit jaar nieuw op de markt zijn qua kerstverlichting zijn lichtslangen, LED stars voor binnen en kerstkransen. Meer informatie over de nieuwe producten van Kerstverlichting.nl lees je in deze blog. 

 

Lichtslangen

De lichtslang is een must have tijdens de kerstperiode. Hang de lichtslang buiten aan jouw gevel, dak, terras, tuin of balkon. Eén ding is zeker; met de lichtslang breng jij jouw woning helemaal in de kerstsferen. het wordt steeds moderner om ook de buitenkant van jouw woning mee te nemen in de kerstsferen. Alle buurtbewoners komen daardoor ook meer in de kerstsfeer en doen mee met de trend.

 

Bij kerstverlichting.nl is de lichtslang niet meer weg te denken. De lichtslang is in de meest onmogelijke situaties te gebruiken, dus niet alleen tijdens de kerstperiode. De lichtslang kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als feestverlichting, functionele verlichting en accentverlichting. Gebruik de lichtslang bijvoorbeeld aankomende zomer tijdens een BBQ waarbij je lekker lang natafelt of tijdens een tuinfeest. 

 

Led stars voor binnen

Magical stars die van kleur veranderen door de regenboog LED-verlichting. De sterren waarvan er in totaal 7 van hangen op 2 hoogtes. De laagste rij hangt op 60 centimeter vanaf de 90 centimeter lange kabel. Deze wordt aangesloten op een transformator of batterijen. De sterren zijn gemaakt van acryl wat ervoor zorgt dat ze tegen een stootje kunnen. De LED stars kunnen niet tegen vocht en is dus echt kerstverlichting voor binnen. Aan één kabel hangen 7 sterren. Deze kabel is niet koppelbaar. 

 

Kerstkransen

Dit soort kerstversiering wordt vaak als decoratie aan de deur opgehangen. Vooral rond de kerstdagen ontkom je niet meer aan de kransen. Kerstkransen zijn erg traditioneel en bestaan al erg lang. Toch zie je de kerstkransen nu pas vaker voorbij komen. Dat komt omdat veel fysieke winkels en online webshops meer te bieden hebben als het gaat om kransen. Je hebt steeds meer keuze uit de kleur, het formaat en/of de inbegrepen versieringen. Ook zijn de kerstkransen en/of andere kransen niet alleen aan de deur terug te vinden. Je kan ze namelijk op meerdere manieren gebruiken. Bijvoorbeeld als decoratiestuk op tafel, of simpelweg als versiering voor in de tuin. Het is net wat je zelf wilt

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/lichtsnoeren_1/lichtslangen/