Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Online wijnflessen kopen bij dé specialist

Drinkt u graag een goed glas wijn, maar bent u het zat om te sjouwen met zware wijnflessen? Dan biedt ViaWijn een uitkomst. In deze webshop bestelt u eenvoudig allerlei soorten wijn, zoals rode, witte en rosé wijn. De mensen achter ViaWijn zijn echte wijnliefhebbers en zijn al sinds 1972 actief op de zakelijke wijnmarkt. Ze beheren een fysieke wijnwinkel, leveren wijn aan horecaondernemingen en verzorgen kerstpakketten. Ook waren zij een van de eersten die wijn gingen verkopen via internet. Ze hebben dan ook veel ervaring met het inpakken en verzenden van wijnflessen. Zo wordt uw bestelling gegarandeerd op tijd en in uitstekende staat bij u thuis afgeleverd.

Een uitgebreid aanbod van heerlijke wijnen

Bij ViaWijn kunt u wijnflessen kopen van diverse bekende wijnhuizen. Het wijnassortiment is zeer uitgebreid. Of u nu een frisse witte wijn, een volle rode wijn, of een fruitige rosé wijn wilt, hier vindt u precies de wijn die u zoekt. Ook mousserende wijnen zijn hier te koop. ViaWijn importeert uitsluitend de beste wijnen uit diverse landen, waaronder Frankrijk, Italië, Zuid-Afrika, Chili en Nieuw-Zeeland. Op de website staat bij iedere wijn een specifieke productomschrijving, waaronder bij welke gerechten de wijn goed smaakt. Zo vindt u gemakkelijk de wijn die past bij uw geliefde gerecht. Naast losse wijnflessen kunt u bij ViaWijn ook diverse wijnboxen kopen, bestaande uit zes of twaalf flessen. Dan bent u meteen voorzien van een prachtige collectie wijn.

Wijnflessen kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs

ViaWijn wil iedere wijnliefhebber, ook die met een beperkt budget, van heerlijke wijn voorzien. Daarom kunt u er wijnflessen kopen tegen scherpe prijzen. En plaatst u een bestelling boven de 75 euro? Dan betaalt u geen verzendkosten! Zo kan iedereen genieten van diverse lekkere wijnen. Of u nu een krachtige rode wijn zoekt voor bij een winters diner of een droge witte wijn voor bij een visgerecht: hier vindt u de perfecte wijn die binnen uw budget past.

http://www.viawijn.nl/