Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Een naaimachine kopen bij de grootste naaimachinehandel van Nederland

Omdat kledingstukken ons vaak dierbaar zijn, willen we ze graag zo lang mogelijk kunnen dragen. Het is daarom erg handig dat u een naaimachine in huis heeft. U wilt natuurlijk wel een naaimachine kopen waar u lang plezier mee kunt beleven. Zo kunt u uw kleding nog jaren blijven maken en repareren. Maak uzelf en anderen blij met nieuwe creaties of reparaties van favoriete kleding. Wat is er nu leuker om uw eigen mooie stof te kiezen, de fraaiste patronen uit te zoeken en uw eigen kleding te creëren? Ricken’s Naaimachinehandel weet precies wat u zoekt wanneer u een naaimachine wilt kopen. Dit bedrijf is namelijk al meer dan 80 jaar intensief met de handel in naaimachines in de weer.      

Vele soorten naaimachines en accessoires

Bij deze naaimachinehandel vindt u een uitgebreid assortiment aan naaimachines en bijbehorende accessoires. Van grote, mechanische naaimachines, ook wel de klassieke naaimachines genoemd, tot compacte en draagbare elektronische naaimachines. Bij de mechanische naaimachines stelt u de steken handmatig in. Hiermee kunt u dus uw eigen vakmanschap en creativiteit tot uiting brengen. Dit kan ook met de meer geautomatiseerde elektronische naaimachines, die vaak over een groot aantal naaiprogramma’s en een digitaal display beschikken. De Janome IT 1030 is een voorbeeld van een elektronische naaimachine. Deze is  gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld workshops. Welke u ook kiest, een naaimachine kopen zal met de klantvriendelijke service van Ricken’s Naaimachinehandel B.V. gegarandeerd een succes worden.   

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Ricken’s Naaimachinehandel B.V. is een STERNA (stichting erkende naaimachinehandel) erkend bedrijf en aangesloten bij de NAVAK (Naaimachine Vakhandel). De winkels zijn gevestigd in heel Nederland en onderdeel van de webshop NaaimachineSuperstore. Eenvoudig een naaimachine kopen tegen de scherpste prijzen, maar ook garantie en landelijke dekking voor lessen, workshops en onderhoud zijn een onderdeel van hun uitstekende service. Met een eigen technische dienst, die uit ervaren en gediplomeerde monteurs bestaat, houdt u uw naaimachine nog jaren volledig intact. 80 procent van alle machines in hun assortiment zijn uit voorraad leverbaar, zodat u altijd direct de naaimachine kunt kopen die u voor ogen heeft.

https://www.ricken.nl/