Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Ontbijt thuis laten bezorgen

Ontbijt thuis laten bezorgen

Een ontbijt thuis laten bezorgen is altijd een goed idee. Je geniet van een uitgebreid ontbijt en begint de dag vol energie. Ook is het een goed moment om samen te genieten en de dag door te bespreken. Of je nu zin hebt in lekkere belegde broodjes, luxe broodjes met zoet en hartig beleg of American pancakes met zoet beleg, alles is mogelijk!

Wat te vieren?

Een ontbijt is de ideale manier om een feestelijke dag te beginnen. Ben je bijvoorbeeld een aantal jaar getrouwd of jarig? Bestel dan een lekker ontbijt en laat deze thuis bezorgen. Zo geniet je samen van heerlijke broodjes en beleg en hangt er gelijk een feestelijke sfeer. Ook kan je iemand verrassen met een lekker ontbijtje. Je kan zelf kiezen naar welk adres je het ontbijt verstuurd. Voeg er een leuk handgeschreven kaartje aan toe zodat de ontvanger weet waar het ontbijt vandaan komt. Je geeft naast een fantastisch cadeau ook een lekkere beleving!

 

Verschillende ontbijtjes

Bij Broodje.nl kan je verschillende lekkere onbijtjes bestellen. Te beginnen met het familiepakket ontbijt. Dit is meer dan genoeg om samen met het gezin uitgebreid te genieten van verschillende luxe broodjes en beleg. Zo geniet je van croissants, chocolade croissants, mini bartjes, Duitse broodjes, witte zachte bolletjes en krentenbollen. Hierbij krijg je verschillende belegsoorten zoals kaas, kipfilet, brie, carpaccio en nog veel meer. Wil je met z’n tweeën genieten? Ga dan voor een ontbijt luxe XL. Je krijgt per persoon drie broodjes, een croissant een stuk vers fruit en plakje ontbijtkoek. Dit inclusief zoet en hartig beleg en een lekkere verse jus. Ook kan je nog kiezen voor een luxe ontbijt met bubbels. Tot slot is er nog een vega ontbijt XL. Alle producten zijn vegetarisch of plantaardig. Je kan er ook altijd lekkere american pancakes bij bestellen.

 

Gezond fruit

Wil je de dag beginnen met een vers stuk fruit naast je ontbijt? Bestel er dan makkelijk een appel, peer, sinaasappel, banaan of kiwi bij. Je begint de dag lekker gezond. Ook kan onze spijsvertering ontbijt goed verteren en daardoor behoud je een hoop energie. Fruit is daarnaast ook rijk aan diverse goede stoffen en mineralen. Daar profiteer je de hele dag van! Nog een leuk feitje is dat fruit de werking van onze hersenen kan versnellen. Ideaal als je de hele dag een goede focus moet hebben. Dus start je dag goed met een heerlijk stuk fruit!

 

Zoete lekkernij erbij

Naast een lekker ontbijtje kan je ook heerlijk zoete lekkernijen bestellen. Dit is ideaal voor bij de thee of koffie naast je lekkere ontbijtje. Nu is het natuurlijk logisch dat je genoeg gegeten hebt na een uitgebreid ontbijt. Gelukkig is de muffin, donut, gebakje, koek of flap in de middag ook nog super lekker. Wanneer je wat te vieren hebt, is het ook ideaal om te bestellen als traktatie. Trakteren op je werk? Bestel dan een lekkere traktatiebox. Bij Broodje.nl heb je keuze uit een traktatiemix muffins en donuts, traktatie mix zoete lekkernijen en traktatie mix bakkerslekkernijen. Zo weet je zeker dat er altijd voor iedereen wat lekkers bij zit.