Passion 4 Web
Image default
Industrie

Ontdek de mogelijkheden van een profielwals

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u verder kan helpen met bewerkingen met een profielwals en het walsen van staal, kunt u terecht bij M. den Oudsten Buigwerken. Het walsen van staal is namelijk één van de vele taken waar deze experts in uitblinken. Ze hebben dan ook een aparte afdeling waar diverse profielwalsen klaarstaan om ieder project te voltooien. Het walsen van staal is een van de dagelijkse werkzaamheden van deze specialisten. U weet daarom dat ieder project in goede handen is. Deze specialisten hebben een passende profielwals voor ieder project!

Schakel de specialisten in voor diverse toepassingen

De experts van M. den Oudsten Buigwerken zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende walstechnieken. Het walsen van staal heeft namelijk diverse toepassingen, zoals 3D-walstechniek. Denk hierbij onder meer aan trapbomen maar ook het walsen door het gebruik van meerdere stralen is mogelijk bij deze specialisten. De experts beschikken over een tal aan walsrollen waarmee ze diverse soorten balken verwerken, zoals UNP-balken, HE-balken en IK-balken. U kunt bij deze specialisten ook terecht voor het maken van kokers, strippen en buizen in allerlei maten met gebruik van de profielwals. Ontdek wat deze specialisten voor u kunnen betekenen!

Vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan

De specialisten van dit staalbewerkingsbedrijf hebben altijd staal op voorraad. Ze starten iedere opdracht daardoor snel en eenvoudig op, want het materiaal hoeft niet eerst aangeleverd te worden. Heeft u interesse om het walsen van staal over te dragen aan deze specialisten? Of wilt u meer weten over de mogelijke bewerkingen met een profielwals? Schroom dan zeker niet om contact op de nemen met de specialisten via de contactgegevens op hun website. Ze sturen u een marktconforme offerte die uiteraard geheel vrijblijvend is. Wilt u een offerte aanvragen? Dit doet u eenvoudig online via de website. Daarom schakelt u de hulp in van deze specialisten!